Torta ne Korce dhe fshatra

 
Torte ne forme zemre

Torte ne forme zemre


Torte ne forme zemre (e pershtatshme per 15 racione).

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
3,500 Leke
Permasa: 35x35 cm

Sasia
 
Torte ne forme zemre

Torte ne forme zemreTorte ne forme zemre (e pershtatshme per 15 racione).

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi : 3,500 Leke
(Cmimi origjinal)
Permasa: 35x35 cm
Shkruaj sasine