Porosit 7 tullumbace zemer te kuq

 
7 tullumbace zemer te kuq

7 tullumbace zemer te kuq


7 mrekulli ka bota.
7 ngjyra ka ylberi.
7 tullumbaca ka dhe kjo tufe.

Cmimi origjinal
4,200 Leke

Sasia
 
7 tullumbace zemer te kuq

7 tullumbace zemer te kuq7 mrekulli ka bota.
7 ngjyra ka ylberi.
7 tullumbaca ka dhe kjo tufe.

Cmimi per njesi : 4,200 Leke
(Cmimi origjinal)
Shkruaj sasine