Swarovski shume dhurate

Swarovski shume dhurate
Dhuroi dikujt nje shume dhurate per dyqanin e autorizuar Swarovski ne Tirane.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, ne do ta lajmerojme perfituesin e dhurates me telefon.
Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

 8,000 Leke [~81 USD ~104 CAD ~67 EUR]

 10,000 Leke [~101 USD ~130 CAD ~84 EUR]

 15,000 Leke [~152 USD ~195 CAD ~125 EUR]

 20,000 Leke [~202 USD ~260 CAD ~167 EUR]

 25,000 Leke [~253 USD ~325 CAD ~209 EUR]

 30,000 Leke [~303 USD ~390 CAD ~250 EUR]

 35,000 Leke [~354 USD ~454 CAD ~292 EUR]

 40,000 Leke [~404 USD ~519 CAD ~334 EUR]

 50,000 Leke [~505 USD ~649 CAD ~417 EUR]

 60,000 Leke [~606 USD ~779 CAD ~500 EUR]

 80,000 Leke [~808 USD ~1038 CAD ~667 EUR]

 100,000 Leke [~1009 USD ~1297 CAD ~834 EUR]