Dhuroi dikujt nje shume dhurate per dyqanin e autorizuar Swarovski ne Tirane.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, ne do ta lajmerojme perfituesin e dhurates me telefon.
Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

 8,000 Leke [$75.68 US - $95.46 CAD - 65.36 EUR]

 10,000 Leke [$94.60 US - $119.33 CAD - 81.70 EUR]

 15,000 Leke [$141.90 US - $178.99 CAD - 122.55 EUR]

 20,000 Leke [$189.20 US - $238.65 CAD - 163.40 EUR]

 25,000 Leke [$236.50 US - $298.31 CAD - 204.25 EUR]

 30,000 Leke [$283.80 US - $357.98 CAD - 245.10 EUR]

 35,000 Leke [$331.10 US - $417.64 CAD - 285.95 EUR]

 40,000 Leke [$378.40 US - $477.30 CAD - 326.80 EUR]

 50,000 Leke [$473.00 US - $596.63 CAD - 408.50 EUR]

 60,000 Leke [$567.60 US - $715.95 CAD - 490.20 EUR]

 80,000 Leke [$756.80 US - $954.60 CAD - 653.60 EUR]

 100,000 Leke [$946.00 US - $1,193.25 CAD - 817.00 EUR]