Swarovski, Gift Cards

Swarovski, Gift Cards
Dhuroi dikujt nje shume dhurate per dyqanin e autorizuar Swarovski ne Tirane.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, ne do ta lajmerojme perfituesin e dhurates me telefon.
Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

 8,000 Leke [~80 USD ~101 CAD ~65 EUR]

 10,000 Leke [~100 USD ~126 CAD ~81 EUR]

 15,000 Leke [~150 USD ~189 CAD ~121 EUR]

 20,000 Leke [~200 USD ~251 CAD ~162 EUR]

 25,000 Leke [~250 USD ~314 CAD ~202 EUR]

 30,000 Leke [~299 USD ~377 CAD ~242 EUR]

 35,000 Leke [~349 USD ~440 CAD ~283 EUR]

 40,000 Leke [~399 USD ~502 CAD ~323 EUR]

 50,000 Leke [~499 USD ~628 CAD ~404 EUR]

 60,000 Leke [~598 USD ~753 CAD ~484 EUR]

 80,000 Leke [~798 USD ~1004 CAD ~645 EUR]

 100,000 Leke [~997 USD ~1255 CAD ~807 EUR]