Kush jemi ne

Ne jemi nje ekip qe perbehet nga punedhenes qe e dine qe lakmia e pafund demton te miren e pergjithshme, dhe nga te punesuar qe e dine qe puna e tyre eshte e vleresuar dhe shperblyer.
Ne besojme qe qendrimi ne pozita te larta morale duhet te mundi terheqjen drejt fitimit monetar.

Ne e kryejme kete sherbim ne menyren me te mire te mundshme sepse:

Ne e kuptojme qe lulet apo dhurata qe ju porosisni ka shume kuptim per ju dhe per marresin.
Ne e kuptojme qe nuk ka vend per gabime: personi juaj i dashur nuk do te behet me 30 vjec, kurre..!
Ne e kuptojme qe ju po dergoni ndjenjat tuaja dhe jo thjeshte mallra.
Ne nuk do te leme dhuraten ne dere dhe ikim me nxitim. Ne konsiderojme kohen, ne kontaktojme marresin nese nuk e gjejme ne vend dhe perpiqemi te ruajme surprizen.
Ne shume destinacione ne fotografojme momentin e dorezimit.
Ne veprojme sikur te ishit ju vete.
Ne sherbejme qe prej vitit 2006, dhe mijera kliente te lumtur na kane shkruar me pershtypjet e tyre.

Si organizate, ne perbehemi nga nje kompani Kanadeze dhe nje kompani Shqiptare.
Kompania Kanadeze mbulon sherbimin online duke perfshire edhe pagesat online dhe sherbimin ndaj klientit qe ben porosi.
Kompania Shqiptare mbulon sherbimn ne vend.

Per cdo pyetje ju lutemi na kontaktoni.


Lexoni mijera pershtypje nga klientet »