Bar Restorant REAL SCAMPIS

Bar Restorant REAL SCAMPIS
Bar Restorant REAL SCAMPIS
Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Restorant REAL SCAMPIS do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa e lokalit:
Bulevardi Qemal Stafa, Lagjia "Kala"

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
Bar Restorant REAL SCAMPIS1 Bar Restorant REAL SCAMPIS2 Bar Restorant REAL SCAMPIS3 Bar Restorant REAL SCAMPIS4 Bar Restorant REAL SCAMPIS5 Bar Restorant REAL SCAMPIS6 Bar Restorant REAL SCAMPIS7

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

 4,000 Leke [~40 USD ~52 CAD ~35 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 2 persona.

 6,000 Leke [~60 USD ~78 CAD ~52 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 3 persona.

 9,000 Leke [~89 USD ~116 CAD ~77 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 5 persona.

 11,000 Leke [~109 USD ~142 CAD ~94 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 6 persona.

 13,000 Leke [~129 USD ~168 CAD ~111 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 7 persona.

 18,000 Leke [~178 USD ~232 CAD ~154 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 10 persona.

 22,000 Leke [~218 USD ~284 CAD ~188 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 12 persona.

 30,000 Leke [~296 USD ~386 CAD ~256 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 16 persona.