Bar Restorant REAL SCAMPIS

Bar Restorant REAL SCAMPIS
Bar Restorant REAL SCAMPIS
Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Restorant REAL SCAMPIS do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa e lokalit:
Bulevardi Qemal Stafa, Lagjia "Kala"

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
Bar Restorant REAL SCAMPIS1 Bar Restorant REAL SCAMPIS2 Bar Restorant REAL SCAMPIS3 Bar Restorant REAL SCAMPIS4 Bar Restorant REAL SCAMPIS5 Bar Restorant REAL SCAMPIS6 Bar Restorant REAL SCAMPIS7

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

 4,000 Leke [~41 USD ~52 CAD ~34 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 2 persona.

 6,000 Leke [~61 USD ~78 CAD ~50 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 3 persona.

 9,000 Leke [~91 USD ~117 CAD ~75 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 5 persona.

 11,000 Leke [~111 USD ~143 CAD ~92 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 6 persona.

 13,000 Leke [~132 USD ~169 CAD ~109 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 7 persona.

 18,000 Leke [~182 USD ~234 CAD ~150 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 10 persona.

 22,000 Leke [~222 USD ~286 CAD ~184 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 12 persona.

 30,000 Leke [~303 USD ~390 CAD ~250 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 16 persona.