SKY CLUB Panoramic Bar Restorant

SKY CLUB Panoramic Bar Restorant
SKY CLUB eshte i vetmi Panoramic Bar Restorant, ne te cilin pamja e mrekullueshme nga lart e Tiranes gershetohet me kuzhinen dhe sherbimin cilesor.
Ketu do te gjeni nje shumellojshmeri gatimesh qe nga kuzhina tradicionale e deri ne kuzhinat nderkombetare. Sherbimi i kulturuar dhe profesional te jep ngrohtesine qe cdokush kerkon, per te kaluar disa ore te mrekullueshme larg zhurmes.
Tek Panoramic Bar ju keni mundesine te shijoni nje pije duke admiruar bukurine e Tiranes ne te gjitha anet.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, ne do ta marrim ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke. Ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa: Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit, Nr. 5, Tirane.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
SKY CLUB Panoramic Bar Restorant1 SKY CLUB Panoramic Bar Restorant2 SKY CLUB Panoramic Bar Restorant3 SKY CLUB Panoramic Bar Restorant4

Zgjidhni nje shume lekesh


Ne do ta lajmerojme marresin me: 1- me Telefon ose 2- me Email.
Ne faqen tjeter ju do te zgjidhni metoden e lajmerimit, diten e lajmerimit etj.
Marresi pastaj mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.
Cfare perfshihet ne "Sherbimin per te Moshuar"?

- Shoqerimi me makine nga shtepia ne restorant
- Rezervimi i tavolines dhe zbukurimi me nje tufe lulesh dhe tullumbaca
- Berja e 2 fortografive dhe stampimi i menjehershem.
- Shoqerimi me makine mbrapsht ne shtepi
 3,000 Leke [~30 USD ~40 CAD ~26 EUR]
3000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 5,000 Leke [~50 USD ~66 CAD ~43 EUR]
5000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 8,900 Leke [~89 USD ~117 CAD ~77 EUR]
5000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 7,000 Leke [~70 USD ~92 CAD ~61 EUR]
7000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 10,900 Leke [~108 USD ~143 CAD ~94 EUR]
7000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 10,000 Leke [~100 USD ~131 CAD ~86 EUR]
10000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 13,900 Leke [~138 USD ~182 CAD ~120 EUR]
10000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 15,000 Leke [~149 USD ~197 CAD ~129 EUR]
15000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 18,900 Leke [~188 USD ~248 CAD ~163 EUR]
15000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 20,000 Leke [~199 USD ~262 CAD ~172 EUR]
20000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 25,000 Leke [~248 USD ~328 CAD ~215 EUR]
25000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 30,000 Leke [~298 USD ~393 CAD ~258 EUR]
30000 leke qe do konsumohen ne restorant.