Nje nga lokalet me cilesor ne qytetin e Tiranes: prenotoni nje dreke apo darke per te dashurit tuaj ne Tirane qe dhe ata te kene rastin per te shijuar nje dreke apo darke te shkelqyer me prodhime te fresketa e cilesi te larte gatimi.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Restorant "Diplomat" do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa:
Rruga "Muhamet Gjollesha", prane Shkolles "Vasil Shanto".

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada


 

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

Cfare perfshihet ne "Sherbimin per te Moshuar"?

- Shoqerimi me makine nga shtepia ne restorant
- Rezervimi i tavolines dhe zbukurimi me nje tufe lulesh dhe tullumbaca
- Berja e 2 fortografive dhe stampimi i menjehershem.
- Shoqerimi me makine mbrapsht ne shtepi
 4,000 Leke [$37.84 US - $47.73 CAD - 32.68 EUR]
4000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 5,000 Leke [$47.30 US - $59.66 CAD - 40.85 EUR]
5000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 8,900 Leke [$84.19 US - $106.20 CAD - 72.71 EUR]
5000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 7,000 Leke [$66.22 US - $83.53 CAD - 57.19 EUR]
7000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 10,900 Leke [$103.11 US - $130.06 CAD - 89.05 EUR]
7000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 10,000 Leke [$94.60 US - $119.33 CAD - 81.70 EUR]
10000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 13,900 Leke [$131.49 US - $165.86 CAD - 113.56 EUR]
10000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 15,000 Leke [$141.90 US - $178.99 CAD - 122.55 EUR]
15000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 18,900 Leke [$178.79 US - $225.52 CAD - 154.41 EUR]
15000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 20,000 Leke [$189.20 US - $238.65 CAD - 163.40 EUR]
20000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 25,000 Leke [$236.50 US - $298.31 CAD - 204.25 EUR]
25000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 30,000 Leke [$283.80 US - $357.98 CAD - 245.10 EUR]
30000 leke qe do konsumohen ne restorant.