Restoranti juaj i preferuar ne Tirane

Restoranti juaj i preferuar ne Tirane
Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, perfaqesia e Dhurata.com ne Tirane do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te shkojne ne restorant kur te deshirojne.

Emrin dhe adresen e restorantit tuaj te perferuar ju lutemi qe ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do tju cfaqet me tutje.


Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

 4,000 Leke [~39 USD ~52 CAD ~35 EUR]

 5,000 Leke [~49 USD ~65 CAD ~43 EUR]

 6,000 Leke [~59 USD ~77 CAD ~52 EUR]

 7,000 Leke [~69 USD ~90 CAD ~60 EUR]

 8,000 Leke [~78 USD ~103 CAD ~69 EUR]

 10,000 Leke [~98 USD ~129 CAD ~86 EUR]

 12,000 Leke [~117 USD ~154 CAD ~103 EUR]

 15,000 Leke [~146 USD ~193 CAD ~128 EUR]

 20,000 Leke [~195 USD ~257 CAD ~171 EUR]

 25,000 Leke [~244 USD ~321 CAD ~213 EUR]

 30,000 Leke [~292 USD ~385 CAD ~256 EUR]

 40,000 Leke [~390 USD ~513 CAD ~341 EUR]