Taverna Ristozi

Taverna Ristozi
Taverna Ristozi me pronar Vasil Kace, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur tradicionale.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Taverna Ristozi do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa e lokalit:
Tek Ura e Drenoves, Korce.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

 4,000 Leke [~40 USD ~52 CAD ~35 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 2 persona.

 6,000 Leke [~60 USD ~78 CAD ~52 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 3 persona.

 9,000 Leke [~89 USD ~116 CAD ~77 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 5 persona.

 11,000 Leke [~109 USD ~142 CAD ~94 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 6 persona.

 13,000 Leke [~129 USD ~168 CAD ~111 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 7 persona.

 18,000 Leke [~178 USD ~232 CAD ~154 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 10 persona.

 22,000 Leke [~218 USD ~284 CAD ~188 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 12 persona.

 28,000 Leke [~277 USD ~361 CAD ~239 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 15 persona.

 36,000 Leke [~356 USD ~464 CAD ~307 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 20 persona.

 40,000 Leke [~395 USD ~515 CAD ~341 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 22 persona.