Pogradec florists, gift shops, online shopping

Torta
Torta ne Korce dhe fshatra
Ne ofrojme nje larmi te madhe tortash per cdo rast, dhe i dergojme ne Korce, Pogradec, Erseke dhe shume fshatra perreth.
Tortat e paraqitura ne vazhdim me figure mund te porositen edhe me shije te tjera si luleshtrydhe, banane, manafere, karamel dhe limoni.
Order now

 
Lule ne Pogradec
Lule
Lule ne Pogradec
Send flowers to your loved ones in Pogradec, Librazh, Perrenjas and neighbouring villages.
Flowers are sent by the best florist in Pogradec, who makes the bouquets out of fresh local Albanian flowers as well as seasonal imported flowers.
Order now