Bar Restorant Arvi

Bar Restorant Arvi
Bar-Restorant Arvi eshte nje nga lokalet me te bukur e me cilesor ne qytetin e Durresit ne rrugen e curilave, me mundesi per te shijuar pamje te mbrekullushme te bregdetit Adriatik.
Mbi te gjitha nje guzhine Italiane me prodhime te fresketa e cilesi te larte gatimi.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Bar-Restorant Arvi do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa:
Lagjia Nr 1, Rruga Taulantia, Durres.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
Bar Restorant Arvi1 Bar Restorant Arvi2 Bar Restorant Arvi3 Bar Restorant Arvi4 Bar Restorant Arvi5

Select an amount

We will call the person on the requested day and time.

 3,000 Leke [~30 USD ~39 CAD ~26 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per dy persona ne bar (pije + dicka shoqeruese per te ngrene).

 4,000 Leke [~39 USD ~52 CAD ~35 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 2 persona.

 6,000 Leke [~59 USD ~77 CAD ~52 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 3 persona.

 8,000 Leke [~78 USD ~103 CAD ~69 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 4 persona.

 10,000 Leke [~98 USD ~128 CAD ~86 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 5 persona.

 14,000 Leke [~137 USD ~179 CAD ~120 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 6-7 persona.

 18,000 Leke [~176 USD ~230 CAD ~154 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 9-10 persona.