Bar Restorant REAL SCAMPIS

Bar Restorant REAL SCAMPIS
Bar Restorant REAL SCAMPIS
Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Restorant REAL SCAMPIS do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa e lokalit:
Bulevardi Qemal Stafa, Lagjia "Kala"

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
Bar Restorant REAL SCAMPIS1 Bar Restorant REAL SCAMPIS2 Bar Restorant REAL SCAMPIS3 Bar Restorant REAL SCAMPIS4 Bar Restorant REAL SCAMPIS5 Bar Restorant REAL SCAMPIS6 Bar Restorant REAL SCAMPIS7

Select an amount

We will call the person on the requested day and time.

 4,000 Leke [~41 USD ~52 CAD ~33 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 2 persona.

 6,000 Leke [~61 USD ~78 CAD ~49 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 3 persona.

 9,000 Leke [~91 USD ~117 CAD ~74 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 5 persona.

 11,000 Leke [~111 USD ~143 CAD ~90 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 6 persona.

 13,000 Leke [~131 USD ~168 CAD ~106 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 7 persona.

 18,000 Leke [~182 USD ~233 CAD ~147 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 10 persona.

 22,000 Leke [~222 USD ~285 CAD ~180 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 12 persona.

 30,000 Leke [~302 USD ~388 CAD ~245 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 16 persona.