SKY CLUB Panoramic Bar Restorant

SKY CLUB Panoramic Bar Restorant
SKY CLUB eshte i vetmi Panoramic Bar Restorant, ne te cilin pamja e mrekullueshme nga lart e Tiranes gershetohet me kuzhinen dhe sherbimin cilesor.
Ketu do te gjeni nje shumellojshmeri gatimesh qe nga kuzhina tradicionale e deri ne kuzhinat nderkombetare. Sherbimi i kulturuar dhe profesional te jep ngrohtesine qe cdokush kerkon, per te kaluar disa ore te mrekullueshme larg zhurmes.
Tek Panoramic Bar ju keni mundesine te shijoni nje pije duke admiruar bukurine e Tiranes ne te gjitha anet.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, ne do ta marrim ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke. Ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa: Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit, Nr. 5, Tirane.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
SKY CLUB Panoramic Bar Restorant1 SKY CLUB Panoramic Bar Restorant2 SKY CLUB Panoramic Bar Restorant3 SKY CLUB Panoramic Bar Restorant4

Select an amount


We will notify the receiver either by 1- email or 2- phone.
You will further select the notification method, notification day etc.
What is included in the "Senior Service"?

- Driving the recipients to the restaurant
- Reserving the table and make it up with a buquet of flowers and baloons
- Taking 2 pictures and printing in paper for them.
- Driving them back home
 3,000 Leke [~30 USD ~39 CAD ~26 EUR]
3000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 5,000 Leke [~50 USD ~65 CAD ~43 EUR]
5000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 8,900 Leke [~88 USD ~115 CAD ~76 EUR]
5000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 7,000 Leke [~70 USD ~91 CAD ~60 EUR]
7000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 10,900 Leke [~108 USD ~141 CAD ~93 EUR]
7000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 10,000 Leke [~99 USD ~129 CAD ~86 EUR]
10000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 13,900 Leke [~138 USD ~179 CAD ~119 EUR]
10000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 15,000 Leke [~148 USD ~193 CAD ~128 EUR]
15000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 18,900 Leke [~187 USD ~244 CAD ~162 EUR]
15000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 20,000 Leke [~198 USD ~258 CAD ~171 EUR]
20000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 25,000 Leke [~247 USD ~322 CAD ~214 EUR]
25000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 30,000 Leke [~296 USD ~386 CAD ~256 EUR]
30000 leke qe do konsumohen ne restorant.