Restoranti juaj i preferuar ne Tirane

Restoranti juaj i preferuar ne Tirane
Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, perfaqesia e Dhurata.com ne Tirane do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te shkojne ne restorant kur te deshirojne.

Emrin dhe adresen e restorantit tuaj te perferuar ju lutemi qe ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do tju cfaqet me tutje.


Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
 

Select an amount

We will call the person on the requested day and time.

 4,000 Leke [~40 USD ~52 CAD ~35 EUR]

 5,000 Leke [~50 USD ~65 CAD ~43 EUR]

 6,000 Leke [~60 USD ~78 CAD ~52 EUR]

 7,000 Leke [~70 USD ~91 CAD ~60 EUR]

 8,000 Leke [~79 USD ~103 CAD ~69 EUR]

 10,000 Leke [~99 USD ~129 CAD ~86 EUR]

 12,000 Leke [~119 USD ~155 CAD ~103 EUR]

 15,000 Leke [~148 USD ~193 CAD ~128 EUR]

 20,000 Leke [~198 USD ~258 CAD ~171 EUR]

 25,000 Leke [~247 USD ~322 CAD ~214 EUR]

 30,000 Leke [~296 USD ~386 CAD ~256 EUR]

 40,000 Leke [~395 USD ~515 CAD ~341 EUR]