Taverna Ristozi

Taverna Ristozi
Taverna Ristozi me pronar Vasil Kace, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur tradicionale.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Taverna Ristozi do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa e lokalit:
Tek Ura e Drenoves, Korce.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
 

Select an amount

We will call the person on the requested day and time.

 4,000 Leke [~40 USD ~53 CAD ~35 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 2 persona.

 6,000 Leke [~60 USD ~79 CAD ~52 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 3 persona.

 9,000 Leke [~90 USD ~118 CAD ~78 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 5 persona.

 11,000 Leke [~109 USD ~145 CAD ~95 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 6 persona.

 13,000 Leke [~129 USD ~171 CAD ~112 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 7 persona.

 18,000 Leke [~179 USD ~236 CAD ~155 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 10 persona.

 22,000 Leke [~218 USD ~289 CAD ~189 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 12 persona.

 28,000 Leke [~278 USD ~367 CAD ~241 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 15 persona.

 36,000 Leke [~357 USD ~472 CAD ~309 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 20 persona.

 40,000 Leke [~397 USD ~524 CAD ~344 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 22 persona.