Taverna Ristozi

Taverna Ristozi
Taverna Ristozi me pronar Vasil Kace, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur tradicionale.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Taverna Ristozi do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa e lokalit:
Tek Ura e Drenoves, Korce.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
 

Select an amount

We will call the person on the requested day and time.

 4,000 Leke [~39 USD ~52 CAD ~35 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 2 persona.

 6,000 Leke [~59 USD ~77 CAD ~52 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 3 persona.

 9,000 Leke [~88 USD ~115 CAD ~77 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 5 persona.

 11,000 Leke [~108 USD ~141 CAD ~95 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 6 persona.

 13,000 Leke [~127 USD ~167 CAD ~112 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 7 persona.

 18,000 Leke [~176 USD ~230 CAD ~154 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 10 persona.

 22,000 Leke [~215 USD ~282 CAD ~189 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 12 persona.

 28,000 Leke [~273 USD ~358 CAD ~240 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 15 persona.

 36,000 Leke [~351 USD ~460 CAD ~308 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 20 persona.

 40,000 Leke [~390 USD ~511 CAD ~342 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 22 persona.