Menyrat e pageses


 • Per pagesen me Karte krediti
  Ju gjithmone mund te paguani me karte krediti, pavaresisht nga vendndodhja dhe monedha e kartes suaj te kreditit.
  Ne perdorim te njejtet elemente sigurie qe perdorin ebay.com, amazon.com apo cdo web site tjeter serioz ne internet.
  kliko ketu per me shume »


 • Per te paguar me Cek, Cash ose Transferte bankare ju duhet me pare te:
  1- Rregjistroheni tek Dhurata.com, duke futur adresen tuaj email dhe nje fjalekalim cfaredo.
  2- Na kontaktoni me telefon ose email qe ne tju japim te drejten qe ta beni porosine sot dhe te paguani me vone me Cek, Cash ose Transferte bankare.

  Pastaj:
  1 - Kliko ketu per pagesen me cek
  2 - Kliko ketu per pagesen me para ne dore
  3 - Kliko ketu per pagesen me transferte bankare


 • Per pagesen me Cek
  Mbush nje cek personal ose money order dhe beje per (Payable to):
  --- CodePassion Internet Services Inc. ---
  Mos harroni te shkruani daten dhe te firmosni cekun.
  Mbrapa cekut shkruani:
  1- Adresen tuaj email
  2- Numurin e porosise per te cilen po beni pagesen.

  Nese banon ne Amerike ose Kanada postoje cekun tek:
  CodePassion Internet Services Inc.
  Dhurata.com
  13 Tamarack Circle
  M9P3T9, Etobicoke, ON
  Canada  Ju sigurisht ju mund te dergoni nje shume me te madhe per ta perdorur per porosite e ardhshme.


 • Per pagesen me Transferte bankare
  Na kontaktoni tek per tju dhene nje adrese bankare te pershtatshme per ju.

  Ju sigurisht ju mund te dergoni nje shume me te madhe per ta perdorur per porosite e ardhshme.


 • Per pagesen me para ne dore
  Pagesa me para ne dore mund te behet vetem ne Toronto, Athine dhe Tirane.

  Pastaj:
  Nese banoni ne Toronto pagesen do ta beni ne kete adrese:
  CodePassion Internet Services Inc.
  13 Tamarack Circle
  M9P3T9, Etobicoke, ON
  Canada
  Tel +1 416 4099529

  Nese banoni ne Tirane pagesen do ta beni ne kete adrese:
  Rruga Islam Alla
  Pallati 19, Nr.3D
  Tirane
  Tel +355 42236642
  Cel +355 694051701

  Ju sigurisht ju mund te dergoni nje shume me te madhe per ta perdorur per porosite e ardhshme.


Kliko ketu per cdo lloj pyetje tjeter qe mund te keni.


Most wanted services:

Flowers to Albania
Cakes to Albania