Art Galeri Selenica

Art Galeri Selenica ndodhet ne qender te Tiranes, Rruga Bardhok Biba Nr 34 (prapa Tirana International Hotel).
Tel/Fax: 04235441
Email: selenica@dhurata.com
E krijuar ne vitin 1994, Art Galeri Selenica eshte e para kompani ne Shqiperi qe prodhon korniza fotosh, pikturash e posterash me material druri Italian dhe Spanjoll te cilesise pare.
Ne cdo kohe ne disponojme rreth 1000 lloje kornizash, 400 lloje posterash, 100 lloje ngjyra sfondesh (paspartura), shume piktura origjinale nga autore shqiptare si dhe nje shumllojshmeri materialesh e pajisjesh arti.
Porosite e cdo lloji realizohen brenda dites.

Vini re qe ne nuk bejme sherbim ne shtepi.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
 

Select an amount


We will notify the receiver either by 1- email or 2- phone.
You will further select the notification method, notification day etc.

 3,000 Leke [~30 USD ~37 CAD ~25 EUR]

 4,000 Leke [~39 USD ~49 CAD ~33 EUR]

 5,000 Leke [~49 USD ~61 CAD ~41 EUR]

 7,000 Leke [~69 USD ~86 CAD ~57 EUR]

 10,000 Leke [~98 USD ~122 CAD ~81 EUR]

 12,000 Leke [~117 USD ~146 CAD ~97 EUR]

 15,000 Leke [~147 USD ~183 CAD ~121 EUR]