Send flowers to Italy

Earliest delivery: 20 november 2017 (Monday)

Prices below include all service fees.
 
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Italia.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Shume dyqane lulesh ne Itali nuk punojne diten e Diele dhe diten e Hene prandaj dergesa ne keto dite nuk eshte e garantuar

Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
 
Trendafila te kuq (click photo for more)
Price per unit: 53.00 EUR [$66.92 USD - $85.57 CAD]
Enter Quantity
            Gerbera ne vazo (click photo for more)
Price per unit: 48.00 EUR [$60.61 USD - $77.49 CAD]
Enter Quantity
            Gerbera dhe trendafila ne vazo (click photo for more)
Price per unit: 52.00 EUR [$65.66 USD - $83.95 CAD]
Enter Quantity
            Trendafila te bardhe ne vazo (click photo for more)
Price per unit: 70.00 EUR [$88.39 USD - $113.01 CAD]
Enter Quantity