Send Yvesrocher gift to Tirana Albania

Earliest delivery: 18 january 2018 (Thursday)

Prices down here are exactly as if you walk into the shop.
Next we add the payment for:
1- the online service
2- the ground service
 
Yves Rocher
Instituti i Bukurise Yves Rocher.
Nje dhurate e cmuar per te gjitha llojet e lekurave dhe per te gjitha menyrat e te jetuarit!
Numuri 1 ne bote ne kozmetiken biovegjetale

Artikullin apo artikujt qe ju do te zgjidhni ne do tjua cojme te dashurve tuaj ne dere.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi.
Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
Yves Rocher1 Yves Rocher2 Yves Rocher3 Yves Rocher4 Yves Rocher5 Yves Rocher6Sorry, this service is not active.
We will resume as soon as the local retailer becomes available.