Shishe vere ne Tirane per ditelindje apo cdo gezim

Ju lutemi vini re
Cmimet e meposhtme jane cmimet e pakices qe biznesi aplikon normalisht me klientelen e vendit.
Totalit te porosise ne me tutje do ti shtojme:
1- pagesen per sherbimin ne vend.
2- pagesen e sherbimit te dhurata.com
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 18 dhjetor 2014 (E enjte)
 
Shishe Vere ose Shampanje
Italiane, Franceze, Spanjolle etj si dhe prodhime te vendit.


Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Kartolina Artizanale 1 (kliko mbi foto per me shume)

Thone qe kujtimet jane thesare!
Pasuroni dhe ju nje zemer plot me dashuri dhe gezim.
Krijoni nje kujtim te bukur te shkruar ne menyre artistike ne nje kartoline te punuar teresisht me dore.
Aksesoret ne kartoline pershtaten ne disa ngjyra.

Nëse keni ndonjë preferencë të veçantë për këtë ngjyren e kartolines, ju mund të shkruani atë poshtë në "Udhëzime te veçanta" qe do t'ju shfaqen gjate porosise.

Cmimi per njesi: 250 Leke [$2.39 US - $2.67 CAD - 1.89 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Kartolina Artizanale 2 (kliko mbi foto per me shume)

Thone qe kujtimet jane thesare!
Pasuroni dhe ju nje zemer plot me dashuri dhe gezim.
Krijoni nje kujtim te bukur te shkruar ne menyre artistike ne nje kartoline te punuar teresisht me dore.
Aksesoret ne kartoline pershtaten ne disa ngjyra.

Nëse keni ndonjë preferencë të veçantë për këtë ngjyren e kartolines, ju mund të shkruani atë poshtë në "Udhëzime te veçanta" qe do t'ju shfaqen gjate porosise.

Cmimi per njesi: 250 Leke [$2.39 US - $2.67 CAD - 1.89 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Cabernet Sauvignon (kliko mbi foto per me shume)

Cabernet Sauvignon
Vere e kuqe Italiane. Prodhuar nga rrush kabernet, ngjyra e kuqe, me permbajte alkoli 14.5 % vol, shoqerohet me produkte te mishit, djathra, e proshut.


Cmimi per njesi: 1,200 Leke [$11.46 US - $12.80 CAD - 9.06 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 750 gr
Shkruaj Sasine
            Nero d`Avola (kliko mbi foto per me shume)

Nero d`Avolo
Vere Siciliane, prodhuar nga rrush sangiovese, ngjyra e kuqe, me permbajte alkoli 13.5 % vol, shoqerohet me produkte te mishit, djathra, e proshut.


Cmimi per njesi: 1,200 Leke [$11.46 US - $12.80 CAD - 9.06 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 750 gr
Shkruaj Sasine
            Shardonay ( Sicilia ) (kliko mbi foto per me shume)

Shardonay ( Sicilia)
Vere Siciliane, prodhuar nga rrush sangiovese, ngjyra e bardhe, me permbajte alkoli 13.5 % vol, shoqerohet me produkte te mishit, djathra, e proshut.


Cmimi per njesi: 1,200 Leke [$11.46 US - $12.80 CAD - 9.06 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 750 gr
Shkruaj Sasine
            Alturio ( Refosco ) (kliko mbi foto per me shume)

Alturio ( Refosko
Vere e kuqe Italiane. Prodhuar nga rrush sangiovese, ngjyra e kuqe e thelle, me permbajte alkoli 13.5 % vol, shoqerohet me produkte te mishit, djathra, proshut e fruta


Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$14.32 US - $16.00 CAD - 11.32 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 750 gr
Shkruaj Sasine
            Rosso di Montalcino (kliko mbi foto per me shume)

Rosso di Montalcino
Vere e kuqe Italiane. Prodhuar nga rrush sangiovese, ngjyra e kuqe e thelle, me permbajte alkoli 13.5 % vol, shoqerohet me produkte te mishit, djathra, proshut e fruta.


Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$19.09 US - $21.33 CAD - 15.09 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 750 gr
Shkruaj Sasine
            Shampanje Prosecco (kliko mbi foto per me shume)

Dergoju te dashurve te tu per ditelindje, per nje feste familjare, urimin tend me shampanjen Prosecco.

Cmimi per njesi: 750 Leke [$7.16 US - $8.00 CAD - 5.66 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 750 gr
Shkruaj Sasine
            Gezuar ditelindjen (kliko mbi foto per me shume)

Ky tullumbac eshte i vogel por shume domethenes per ate qe e merr.

Cmimi per njesi: 150 Leke [$1.43 US - $1.60 CAD - 1.13 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 20x30 cm
Shkruaj Sasine
            Treshe (kliko mbi foto per me shume)

Treshe tullumbacash. Cmimi i meposhtem eshte per tre tullumbaca bashke si ne figure.
Nese deshironi 6 tullumbaca zgjidhni sasine 2, e keshtu me rradhe.
Preferencat e ngjyrave mund ti shkruani tek instruksionet e vecanta te porosise.

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 25x30 cm
Shkruaj Sasine
            Tullumbac me forme zemre (kliko mbi foto per me shume)

Shkrimi ne tullumbac flet vete.....

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Gezuar ditelindjen (30x40) (kliko mbi foto per me shume)

Urojini ditelindjen ne menyren me origjinale.
Keta tullumbace jane me forme zemre ose rrumbullake.

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Princeshat (kliko mbi foto per me shume)

Tullumbac me Princeshat te pikturuar mbi te (personazhe si Mbreti Luan, Pokahontas, Mickey Mouse do t'ju pelqenin gjithashtu).

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.73 US - $6.40 CAD - 4.53 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Arush (kliko mbi foto per me shume)

Bejini dikujt kete arush dhurate....
Arushi eshte nje nga dhuratat me te dashura si per femijet ashtu edhe per njeriun e zemres....

Cmimi per njesi: 750 Leke [$7.16 US - $8.00 CAD - 5.66 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Dhurate per Zemren (kliko mbi foto per me shume)

Dhurate e vecante per dike qe e do shume.
Ne kutine me formen e zemres gjendet nje arush i bardhe si mbajtese celesash, nje filxhan i vogel, 2 stilolapsa, nje zemer e kuqe, qiri aromatizues si dhe mbajtese qiriu e qelqte.
Te gjitha keto jane me zemra te kuqe, simbolin e dashurise.
Por ka dhe nje glob te vogel me nje arush qe shkruan Love.

Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$19.09 US - $21.33 CAD - 15.09 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Cokollata Mon Amour 1 Kg (kliko mbi foto per me shume)

Cokollata te fresketa me bajame te prodhuara ne dyqan ne menyre artizanale.
Kane shije te pakrahasueshme me cokollatat industriale.

Cmimi per njesi: 1,400 Leke [$13.36 US - $14.93 CAD - 10.57 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1 Kg
Shkruaj Sasine
            Cokollata Mon Amour 650 Gr (kliko mbi foto per me shume)

Cokollata te fresketa me bajame te prodhuara ne dyqan ne menyre artizanale.
Kane shije te pakrahasueshme me cokollatat industriale.

Cmimi per njesi: 910 Leke [$8.69 US - $9.70 CAD - 6.87 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 650 gr
Shkruaj Sasine