Don't be surprised

For 14 years in a row, 2000+ comments with 5 stars, down here, in Facebook and Google.
Yours will be next.

Testimonials of year 2018-2019


Shum faleminderit. Jam gezuar Shum kur pashe foton. Faleminderit per korektesine, do ta perdor kete faqe serish dhe do tua rekomandoj punen tuaj kujdo qe pyet Faleminderit!

Anastasia Jensen
USA
19 Tetor 2019

Thank you very much. I am very much satisfied with the delivery of the flowers. And the flowers look so nice. Thank you for a great service all the way.
Regards

Henrik Jensen
DK
11 Tetor 2019

Shume faleminderit.
Suksese ne bisnezin tuaj.

Majlinda Stermolli
Canada
11 Tetor 2019

Faleminderit shume. Jeni te mrekullueshem.
Diten e mire

Erion Poloska
Canada
8 Tetor 2019

Ju faleminderit Shum nga zemra.Bekime per ju

Silvana Hyra
USA
3 Tetor 2019

Shume faleminderit
Shihemi per surpriza te tjera

Majlinda Muderizi
Canada
1 Tetor 2019

Ju falenderoj per punen e bere.Sherbim qe te le te kenaqur ne maksimum.
Pune te mbare

Vasilika Tavani Braushson
SE
30 Shtator 2019


Thank you for your excellent service, I have been very impressed. The picture of my mom was amazing, thank you. You made such a difference in this great moment of life, I appreciate it very much.
I will provide feedback for your service on social media, well deserved.
Ju falenderoj shume.
Me respekt

Valbona Mino
USA
27 Shtator 2019

Ju faleminderit pa mase! Jeni shume korrekt dhe te mbrekullueshem!

Jola Salavaci
USA
19 Shtator 2019

Shume faleminderit!
Sherbimi shume i mire si perhere :)
Gjithe te mirat!

Edlira Bizhga
USA
18 Shtator 2019

Pershendetje,
Shume faleminderit per sherbimin. Jam e habitur se sa me perkushtim e dorezuan porosine.
Motra ime spo e ngrinte tel se ishte rruges nga Vlora ne Tirane dhe ata moren disa here ne telefon. Me moren dhe mua ketu.
Vajten per tja dorezuar per here te dyte.
Nje sherbim superior per mendimin tim. Vertet shume e kenaqur.
Faleminderit dhurata.com dhe dyqanit te luleve ne Tirane per kete sherbim te shkelqyer.

Rozeta Ali
USA
14 Shtator 2019

Shume Faleminderit!!
Si gjithnje jeni me te miret per gjithshka
Mirenjohje dhe respekt per punen qe beni

Luljeta Fifo
USA
10 Shtator 2019

Shume faleminderit per kryerjen e porosise edhe korrektesine. Si gjithmone, jam shume e kenaqur me sherbimin tuaj!
Faleminderit,

Behirda Karaj
USA
9 Shtator 2019

Faleminderit shume per korrektesine ,do tua sugjeroj me kenaqesi te gjith miqve dyqanin tuaj.


Daniel Lumonllari
USA
8 Shtator 2019

Pershendetje,
Jam shume e lumtur me sherbimin, ju falenderoj! Ju uroj gjithe te mirat dhe ju ecte mbare.

Lauren Coveva
GB
3 Shtator 2019

Pershendetje,
Sherbimi ishte shume korrekt. Tashme e bera dhe review time dhe do jete kenaqesi ne raste te tjera te bejme serisht porosi me ju.
Falemnderit,

Elsa Zaja
AU
1 Shtator 2019

Faleminderit shume , lulet ishin shume te bukura, hera e dyte qe Porosis kete muaj edhe cdo gje ka shkuar super, thank you!

Aurel Kodhimaj
USA
1 Shtator 2019

Ju falenderoj vertet nga zemra. Puna dhe korrektesia juaj eshte shembull sherbimi cilesor dhe me ka bere te lumtur mua dhe te afermit e mi cdo here qe i kam surprizuar nepermjet jush

Bogiana Gkitsa
Canada
29 Gusht 2019

Faleminderit per te gjitha! E beret kte dit akoma me te vecant per mua edhe per gjyshen time!

Amela Papa
GB
28 Gusht 2019

Faleminderit shuume. Jam shume e lumtur qe porosia ishte kryer me se miri. You are the best.

Ana Beja
USA
25 Gusht 2019

Shum faleminderit...Ju uroj gjith te mirat

Ardit Deda
USA
18 Gusht 2019

Shume shume faleminderit, we love it , she was so so happy !
Thank you for the great service
Best regards

Selda Dauti
USA
17 Gusht 2019

Fantastike!
Shume te bukura lutet!
Sh Faleminderit

Inva Lumi
USA
16 Gusht 2019

Miredita dhe jave te mbare!
Ju falenderojme perzemersisht per sherbimin e shpejte dhe cilesor!
Shpresojme te kemi bashkepunim dhe ne gezime te tjera!
Ju faleminderit!

Eva Thanasi
Greqi
12 Gusht 2019

Thank you shume shume per porosin , kishte dal shume bukur edhe cdo gje ishte perfekte, me siguri do porosis ne te ardhme nga ju.

Aurel Kodhimaj
USA
10 Gusht 2019

Shume Faleminderit. Jeni shume te mire! Urime

Enkeleda Aliaj
USA
10 Gusht 2019

Shume faleminderit jeni nr 1!!!

Liljana Xhecuka
IT
9 Gusht 2019

Pershendetje!
Shum shum faleminderit. Jeni te mrekullueshem

Elton Cela
USA
8 Gusht 2019

Shume faleminderit per korrektesine tuaj dhe per sherbimin tuaj.

Alma Xhokaxhi-Guendole
FR
7 Gusht 2019

shume faleminderit . Kam kaq vite me ju , jam teper e kenaqur asnjehere nuk me keni zhgenjyer . do shkruaj patjeter .

Entela Hysenllari
USA
6 Gusht 2019

Faleminderit shume .Sherbimi juaj eshte ne graden me te larte.Faleminderit qe ekzistoni.Ju me sherbimin tuaj bashkoni zemrat e shume te afermeve megjithese ndodhen shume larg njeri tjetrit.Thank you,Thank you,Thank you

Mimoza Tasho
USA
4 Gusht 2019

Faleminderit. Perfect service. Faleminderit ne vecanti: Xhekli, Astrit
Se shpejti do te le vleresimin tim ne faqet tuaja ne internet dhe, c'eshte me e rendesishmja, to t'i transmetoj pershypjen time kujtdo qe ka nevoje per te njejtin sherbim.
Thanks again

Petrit Shkembi
USA
2 Gusht 2019

Flm jeni Te shkelqyer..shume e kenaqur..flm dhe paci sa me shume Pune.pershendetje nga toronto

Frida Korumi
Canada
2 Gusht 2019

Faleminderit per korrektesen dhe sherbimin! Super!

Albert Mako
IT
31 Korrik 2019

Faleminderit shume dhe me falni per pergjigjen e vonuar. Ma bete mamane shume te lumtur.
Faleminderit edhe njehere

Genta Konci
USA
31 Korrik 2019

Pershendetje Dorina ,
Ashtu si dhe heren e pare sherbimi juaj ishte shume i mire dhe korrekt! Faleminderit de pune te mbare !

Vladina Duro
Canada
26 Korrik 2019

Pershendetje,
Faleminderit shume qe me ndihmuat ne kete dite te vecante!
You are the best!

Geraldina Shkurtaj
USA
24 Korrik 2019

Thank you very much, I'm very happy with the order and your service! Much appreciated !

Channon Zhangazha
GB
23 Korrik 2019

Ju falenderoj shume.
Do le pershtypjet e mia me te mirat per sherbimet tuaja (cdo porosi e keni kryer me se miri).
Gjithe te mirat,

Iva Sarja
GB
22 Korrik 2019

Ju faleminderit shume! Si gjithmone jeni me te miret!
Kalofshi mire dhe pune te mbare!

Geriolda Topi
SE
22 Korrik 2019

Flm Shume jeni te papare kenaqesia jone eshte e pafunde me
Respect

Vera Shimas
USA, Las Vegas
18 Korrik 2019

Ju falenderoj pa fund !!! shume faleminderit

Edisona Hoxha
USA
18 Korrik 2019

Pershendetje !
Shume shume shumeeeeeeeeee Faleminderit !!! Patjeter do tju surgjeroj ne cdo vend te mundshem.
Suksese ne te ardhmen

Esma Tufa
BE
17 Korrik 2019

Thank you so much! The receiver send me a photo and it looks great!
Thanks!!

Lily Freund
USA
12 Korrik 2019

Shume faleminderit per porosine e mbaruar e qe ma kenaqet motren ne diten e saj. Me nisen ata foto dhe tufa shume e bukur.
Faleminderit

Etleva Semaj
USA
12 Korrik 2019

Pershendetje
Shume faleminderit, kjo ishte hera e dyte qe porosis tek siti juaj dhe jam serishte shume e kenaqur me sherbimin dhe korrektesine tuaj.
Ju falenderoj dhe ju uroj gjithe te mirat.

Xhuljeta
IT
11 Korrik 2019

Ju Falenderoj per sherbimin dhe korrektesine qe ju karakterizon. Si gjithmone jeni me te miret. Suksese te metejshme

Zamira Azbegu
USA
10 Korrik 2019

Shum e kenaqur dhe shum faleminderit

Marsela Basha
SE
8 Korrik 2019

Ju falenderoj shume per porosine e kryer, do le peshtypjet e mia sa me shpejt te jete e mundur.

Kozma Carapuli
IT
29 Qershor 2019

Ju falenderoj shume e shume. Jeni te mrekullueshem.

Ndue Lazri
IT
29 Qershor 2019

Shume Faleminderit!!! Thank youuuu so much!!!

Erisa Bregu
USA
27 Qershor 2019

Shume faleminderit per sherbimin dhe korrektesine. Jeni me te miret.

Livia Qose
TR
27 Qershor 2019

Pershendetje stafit te Dhurata.com,
Ju pergozoj per punen dhe dedikimin qe tregoni per ti bere njerezit te lumtur. You are the best
Me respect

Zamira Azbegu
USA
26 Qershor 2019

Pershendetje Dorina,
Si gjthmone shume korrekt dhe te perpikte ne kryerjen e porosise ne kohe. Emocioni qe percillni eshte i pa pershkrueshem. Faleminderit qe ekzistoni.
Regards,

Frida Qatipi
Canada
18 Qershor 2019

Ju falenderoj shume!
Gjithe te mirat,

Ejona Gjata
HR
17 Qershor 2019

Pershendetje stafit te Dhurata,
Ju falenderoj per foton dhe konfirmimin dhe sherbimin profesional.
Gjithe te mirat,

Mimoza Frankfurt
USA
16 Qershor 2019

Shume faleminderit qe na e beni te mundur te lumturojme te dashurit tane pavaresisht largesise.
Jeni me te miret!

Esmeralda Cuko
IT
7 Qershor 2019

Faleminderit per sherbimin dhe korrektesine.
Ju uroj suksese!

Lindita Aga
Canada
6 Qershor 2019

Faleminderit shum per porosin ma bete diten dhe me te bukur. Jam sh e kenaqur . Po do ta ndaj kete experienc ne google. Faleminderit gjithe te mirat. Respekte

Jula
GB
4 Qershor 2019

Faleminderit jeni shume korrekte

Nereida Durbaku
USA
31 Maj 2018

Faleminderit:)
E vleresoj shume korrektesine tuaj.

Lindita Aga
Canada
31 Maj 2018

Faleminderit shume ! Shume e kenaqur me sherbimin

Arjeta Hoxhaj
USA
28 Maj 2018

Shume faleminderit per sherbimin e kryer me kaq kujdes!
Kalofshi mire,

Sibela Peshtani
USA
28 Maj 2018

Shume faleminderit per sherbimin kaq te shpejt!

Eniana Sadikaj
USA
26 Maj 2018

Pershendetje,
Shume faleminderit! Si gjithmone jeni korrekt dhe professional.
Gjith te mirat,

Alida Hysenllari
USA
25 Maj 2019

Thanks Dorina for the photo and the feedback.
Best regards

Melissa Sara Cellini
IT
25 Maj 2019

Pershendetje Dorina,
e vleresoj shpejtesine dhe profesioanalizmin.
Me siguri do e perdor dhe do e rekomandoj sherbimin tuaj ne te ardhmen,
Shume faleminderit

Ervin Metko
IT
24 Maj 2019

Faleminderit per shpejtesine, saktesine dhe korrektesen e sherbimit.

Besnik Shehaj
Albania
24 Maj 2019

Shume faleminderit! Jeni shume te sakte!

Sokol Dema
Gjermani
24 Maj 2019

Thank you
Shume flm ..cdo gje perfekt
Sherbim i kompletuar . SUPER

Anila Toska
IE
21 Maj 2019

Pershendetje.
Percolla urimet dhe falenderimet e perzemerta dhe ne viber.
Faleminderit per korrektesine dhe qe qoni buzeqeshjet tek personat tane me te dashur.
Respekte

Elisabeta Shehi
FR
17 Maj 2019

Hi team,
As always, thank you for the delivery on time.
Best,

Puneet Salimath
IN
16 Maj 2019

Faleminderit!
Plotesisht e kenaqur nga sherbimi. Do t'i postoj pershtypjet edhe ne faqet tuaja te rrjet
Pune te mbare!

Iris Petrela
AL
15 Maj 2019

Ju faleminderit per sherbimin.
Shume e kenaqur nga korrektesia dhe cilesia e punes tuaj.
Suksese!

Egla Beka
DE
15 Maj 2019

Pershendetje,
Shume faleminderit. Buqeta eshte shume e bukur.
Faleminderit,

Megi Leka
GB
14 Maj 2019

Shume faleminderit! Jeni shume te mire!

Ina Lulo
USA
13 Maj 2019

Faleminderit shume!
You are the very best!

Elsa Galica
Canada
12 Maj 2019

Shume Faleminderit!
Si gjithmone jeni shume korrekt!
Ju pershendes!

Enxhi Buda
USA
12 Maj 2019

Jam shume e kenaqur nga sherbimi. Shume Faleminderit

Anila Gjeci
USA
12 Maj 2019

Shume faleminderit per gjithcka,cdo gje ishte perfekte!

Florida Hitaj
MT
12 Maj 2019

Pershendetje Dhurata.com!
Jeni shume business professional !! Faleminderit shume !

Anila Bilbili
USA
11 Maj 2019

Shum shum e knaqun edhe njeher falemderit

Teuta Zeneli
AU
9 Maj 2019

Pershendetje,
Shume shume faleminderit per sherbimin dhe korrektesine tuaj.
Kjo eshte arsyeja pse gjithmone besoj te ju.
Nje dite te mbare.
Me respekt.

Versina Bregu
BE
8 Maj 2019

Shume faleminderit stafit te dhurata.com, dhe Lides (ne Toronto). Keni nje sherbim fantastik. Jam shume e impresionuar me sherbimin tuaj. Do perdor sherbimet tuaja serish.
Gjithe te mirat!

Eri Yzeiraj
Canada
3 Maj 2019

Sh flm per porosin e shkelqyer.sh e kenaqur

Frida Korumi
Canada
2 Maj 2019

Faleminderit shum jeni te mrekullushem dhe shum te korrekte

Lindita Rada
GB
28 Prill 2019

Shume faleminderit,jeni shume korekt dhe te besueshem. Edhe njehere Faleminderit

Roland Simaku
Canada
26 Prill 2019

Pershendetje !
Ju falenderoj nga zemra per sherbimin , jemi te gjithe Shume te kenaqur .
Ju urojme nga zemra gjithe te mirat e gjithmone suksese ne aktivitetin tuaj .
Respekt

Familja Gjoka
USA
23 Prill 2019

Shume shume faleminderit ! Lulet shume shume te bukura , jam shume e kenaqur nga sherbimi juaj
Faleminderit !

Irena Sajikaj
USA
22 Prill 2019

Faleminderit shume per sherbimin. Jeni vertet shume te nevojshem per ne qe jemi ne distance me njerezit tane
Faleminderit dhe nje here

Irida Bitri Luarasi
USA
22 Prill 2019

Pershendetje,
Ju faleminderit shume per sherbimin tuaj.
Gezuar Pashket!
Gjithe te mirat ne pune tuaj.

Diana Kisto
GR
21 Prill 2019

Faleminderit shume. Jeni vertet shume te mire.

Piro Bajlozi
USA
20 Prill 2019

Ju falenderoj nga zemra . Lulet ishin shume te bukura. Flm edhe nje here.

Claudia Alimi
Canada
16 Prill 2019

Falemnderit shume,patjeter qe do le pershtypjet Me te mira per kete sherbim kaq cilesor.

Silvana Sota
SE
16 Prill 2019

Ju faleminderit per sherbimin dhe korrektesine.
Puna mbare

Antonela Rexhollari
GB
15 Prill 2019

Jeni shume korrekt dhe the mrekullueshem! Ju faleminderit shume!

Teuta Polo
USA
13 Prill 2019

Faleminderit shume per kryerjen e porosise!
Till next time
All the Best

Rudina Qeska
Canada
13 Prill 2019

Persh Dorina.Ju Faleminderit shume per korrektesine tuaj!Ju uroj suksese ne punen tuaj

Teuta Mehilli
USA
9 Prill 2019

Dhurata,
Hello. Thank you for delivering it on time and she is happy and surprised! I will order again. Thank you for making it happen.

Juren Molina
SG
5 Prill 2019

Pershendetje stafi dhurata.com
Eshte nje kenaqesi e madhe te besh business me ju.
Cdo here eshte nje surprize e bukur, teper korrekte e sherbimit tuaj. Paci gjithmone mbaresi & suksese ne punen tuaj kaq te bukur!
Faleminderit dhe Respecte nga gjithe Familja ime

Esmeralda Vincani
Canada
1 Prill 2019

Pershendetje,
Me falni per vonesen e emailit, por doja tju shprehja falenderimet e mia per shebimin tuaj shume korrekt dhe dashamires. Shume faleminderit per kryerjen e komandes shume te rendesishme per mua dhe do jeni gjithmone zgjedhja ime.
Perzemersisht,

Xhoi Golemi
FR
1 Prill 2019

Faleminderit per cilesin dhe korrektesin mbi sherbimin.

Egi Kaprata
FR
28 Mars 2019

Shume faleminderit! Ju uroj gjithe te mirat!

Manuela Lako
USA
27 Mars 2019

You are the best.Shum flm

Erisa Ymeraj
USA
27 Mars 2019

Shume faleminderit Dorina dhe Dhurata.com per kryerjen e pororise ne kohe.
gjithe te mirat

Elton Dasho
USA
20 Mars 2019

Faleminderit shumeee
Jeni me te miret

Arjeta Hoxhaj
USA
19 Mars 2019

Ju falenderoj shume per korrektesine dhe per informacionet hap pas hapi.
Mirenjohese pa fund!
Ju pershendes,

Eglantina Mataj
USA
19 Mars 2019

Pershendetje,
Shume faleminderit per konfirmimin
Dhurata ishte shume e bukur dhe sherbimi i shkelqyer
Sapo te kem pak kohe te lire do te plotesoj edhe review
Jeni sh te mire :)
Gjithe te mirat

Armando Kasa
GB
18 Mars 2019

Ju faleminderit shume per gjithcka. Korrektesia, sherbimi, lulet, amballazhimi, gjithcka perfekt
Do kemi 1 ditelindje tjeter se shpejti.
Ju falenderoj e dite te mbare,
Do just vleresoj ne rrjeret sociale.

Orieta Gjyli
USA
16 Mars 2019

Shum shum faleminderit. Jeni shume korrekt

Vjola Shiqerukaj
USA
14 Mars 2019

Faleminderit shume! Kam derguar porosi disa here dhe kam ngelur shume e kenaquar nga ju! Ju uroj gjithe te mirat dhe Gezuar Diten e Veres!

Denisa Taci
GB
14 Mars 2019

Pershendetje Lida! Motra i mori dhuratat dhe u gezua shume. Lulet ishin aq te bukura. Torta e bukur sa me nuk behet. Kishin vene 40 karafila dhe kujtova se do kishte 12. Edhe pica porosita 3 e cuan 5. Nuk dua te kaloje pa e permendur. Me thuaj nqse te detyrohem.
Shume faleminderit, uroj qe miresia juaj tu shperblehet atehere kur te kesh nevoje me shume.
Me respekt

Brikena Selimllari
Canada
12 Mars 2019

Hi
Flm per korrektesine jam shume e kenaqur,
Nuk eshte Hera e pare qe me sherbeni une jam me juve qe nga 3 vjet dhe jam shume e kenaqur. Flm nga zemra

Mirela Lala
USA
12 Mars 2019

Flm per gadishmerine dhe profesionalizmin...

Anton Goga
GB
12 Mars 2019

Shume faleminderit! Lulet shume te bukura. Patjeter qe do te le pershtypjet ne website.

Iva Spahiu
GB
11 Mars 2019

Faleminderit per porosine e kryer ne cilesine dhe kohen e kerkuar. Ju velresojme shume.
Pershendetje,

Mirela Elezi
Canada
11 Mars 2019

Lulet ishin shume te bukura. Ju falendetoj shume per sherbimin edhe korektedine.
Me Respekt,

Roland Gjergji
Canada
9 Mars 2019

Shume Faleminderit!
Eshte e disata here qe dergoj lule dhe jam shume e kenaqur nga sherbimi.

Mileza Gjergo
USA
9 Mars 2019

Faleminderit, porosia ishte shum e bukur.
Ju falenderoj,

Iva Sarja
GB
9 Mars 2019

Ju faleminderit shuuuume , you are the best.

Rudina Gjoka
USA
9 Mars 2019

Pershendetje Faleminderit shume per sherbimin. Ju uroj pune te mbare

Ioanni Spyri
BE
8 Mars 2019

Faleminderit per sherbimin. Ngela shume e kenaqur, e sigurt qe do tju kontaktoj serisht ne te ardhmen per surpriza te tjera. Jeni me te miret. Gezuar dhe ju.

Viola Gace
USA
8 Mars 2019

Pershedetje Dorina,
Shume faleminderit per te gjitha dhe per surprizat qe beni per familjaret ton. Cdo gje ishte ne rregull dhe jam shume e lumtur per sherbimin tuaj. Patjeter qe do ju le komentet.
Faleminderit

Lira Dalipi
AL
8 Mars 2019

Shum shum faleminderit jame shum e kenaqur me sherbimin. Ju uroj pun te mbare dhe faleminderit nga zemra.

Vjola Shiqerukaj
USA
8 Mars 2019

Shum faleminderit per gjithcka , sa her do kem nevoj di ju kontaktoj. Pun te mbar

Fatmir Beqiri
IT
8 Mars 2019

....faleminderit per nje sherbim kaq korrekt!!!
Gjithe te mirat,

Nevila Havaraj
DE
8 Mars 2019

Pershendetje,
Shume faleminderit qe jeni prane shqiptareve ne bote!
Gezuar 8 Marsin!
Nese keni ndonje faqe qe deshironi feedbackun tim, ju lutem me beni me dije do e kryej me kenaqesi!
Gjithe te mirat,

Franceska Shollo
GB
8 Mars 2019

Ju pershendes,
Ju falenderoj nga zemra per sherbimin tuaj korrekt dhe kaq te ndjeshem per ne qe jemi larg,
Suksese ne punen te tuaj.
Me respekt,

Adriana Biba
USA
7 Mars 2019

Ju faleminderit, delivery was in time dhe beautiful. Happy mother's day.

Fatime Korreshi
USA
7 Mars 2019

Shume faleminderit!! Jeni shume korrekt!

Ana Liti
USA
7 Mars 2019

Personalisht jam shume e kenaqur me sherbimin, korrektesen dhe cilesine e buqetes.
Shume faleiminderit,

Eralda Caushaj
USA
7 Mars 2019

Ju faleminderit per korrektesine dhe sherbimin e shpejte dhe efikas.
Gjithe te mirat

Anduela Johnson
USA
7 Mars 2019

Jeni te mbrekullueshem si gjithmone! Shume faleminderit.

Dritan Muca
USA
7 Mars 2019

Shume Faleminderit jeni te papare. Suksese ne biznesin tuaj.

Dhurata Sulollari
USA
7 Mars 2019

THANK YOU SOOOOOOOOOO MUCH!!!!!!! BEST COMPANY EVER, THANK YOU FOR THE PHOTO! IT MADE MY HEART MELT!!!!
Best Regards

Dhimitra Papadhimitri
USA
7 Mars 2019

Faleminderit shume per punen e mbrekullueshme qe beni
The best service ever
Me respect

Silvana Manaj
GB
7 Mars 2019

Fantastike . Sherbimi juaj eshte per tu pergezuar. Buqatat ishin shume te bukura.

Anisa Gjoka
USA
7 Mars 2019

Jeni me te miret gjithcka ne rregulle ,faleminderit shume per sherbimin korrekt vazhdoni keshtu se e fituat dhe nje klient tjeter.Ju uroj gjith te mirat

Besi Kasaj
IT
7 Mars 2019

Hei
Thank you so much:) I got msg from Isjona :) They are so happy about the beautiful cake. Well done<3
I would like to continue order cake from your website. Fantasitic work!
Best regards

Yu Zhang
NO
4 Mars 2019

Faleminderit shume.E cmoj perpikmerine.Do ju sugjeroja pa hezitim tek cdo mik.

Enkela Kalapo
USA
2 Mars 2019

Shume faleminderit!!
Do kem porosia tjera ne te ardhem edhe sigurisht qe do i bej tek ju !

Mergim Istrefi
GB
26 Shkurt 2019

Faleminderit nga zemra, per sherbimin tuaj profesional. Ju uroj suksese te metejshme.

Dorina Bardho
USA
25 Shkurt 2019

Perfect, thank you so much for your excellent service ! Falemnderit shum!!

Leona Kadriu
GB
25 Shkurt 2019

Pershendetje,
Doja tju falenderoja edhe nje here. Cdo gje perfekt! Faleminderit shume qe porosine mundet ta dergoni sot.
Gjithe te mirat,

Xhilda Vocaj
FR
21 Shkurt 2019

Dear Dhurata.com,
Shume faleminderit, jeni te mrekullueshem!!
Ju kemi rekomanduar tek te gjithe miqte tane shqiptare dhe te huaj!

L. Musollari
GB
18 Shkurt 2019

Pershendetje,
Ju falenderoj shume, jeni vertete te mire.
Respekt

Orjald Metaj
USA
17 Shkurt 2019

Hi Dorina,
I like to thank you and appreciate your assistance on this matter, fantastic service.

Safet Muja
AU
15 Shkurt 2019

Ju falenderoj pa mase! Me zbukuruat diten!
Pune te mbare dhe sa me shume sukses me kete nisme qe thermon largesite gjeografike.
Me respekt

Blerta Derhemi
BE
15 Shkurt 2019

Ju falenderoj per sherbimin , dhe konsideroj te gjithe njerzit tone Shqiptar te vizitojn Dhurata. Com

Belul Cela
Canada
14 Shkurt 2019

Thanks guys,
Present has been delivered safe and sound!
Happy Valentine's day to everyone :)

Maja Pavlenic
HR
14 Shkurt 2019

FALEMINDERIT SHUME PER SHERBIMIN JENI TE PERPIKET, KOMPLIMENTE PER PUNEN QE BENI , EDHE GEZUAR EDHE JU FESTEN E SHEN VALENTINIT ,,
EDHE NJE HERE FALEMINDERIT E RRESPEKTE ,,

Besjan Alldervishi
USA
14 Shkurt 2019

Jam shum i knaqur nga sherbimi i juaj na ben te ndihemi ma afer personave qe dua,ju falnderoj shum per sherbimin..

Mir Haxhiaj
IT
14 Shkurt 2019

Thanks! I appreciate it!! Ishte kenaqesi per mua!

Azem Cane
USA
14 Shkurt 2019

Faleminderit si gjithmone korekt

Marika Hoxholli
USA
14 Shkurt 2019

Faleminderit si gjithmone korekt

Marika Hoxholli
USA
14 Shkurt 2019

Pershendetje
Jeni shume te mire!Faleminderit per korrektesen!

Ardita Gjyla
Albania
12 Shkurt 2019

Faleminderit shume per sherbimin tuaj special, korrekt qe lidh njerezit, qe i jep kuptim jetes, miqesise, familjes. ju na jepni mundesine te marrim pjese ne eventet njerezore qe kane kuptim per jeten. Faleminderit perseri.

Blerina Bytyci
USA
11 Shkurt 2019

Thank you for everything your delivery was perfect im gonna use again your company with the first chance

Haris Enzo
GR
11 Shkurt 2019

Ju falenderoj shume per korektesen dhe ndihmen! Jeni ne te vertet shume te mire dhe do keni me shume klient nga anglia qe sot.
Gjithe te mirat!
Ju falenderoj

Jessica
GB
10 Shkurt 2019

Shume faleminderit, jam shume e kenaqur me sherbimin tuaj.
Do t'ju rekomandoj pa hezitim tek miqte e mi :)

Denisa Fekollari
USA
8 Shkurt 2019

Ju falenderoj perzemersisht! Suksese ne punen tuaj! Kam len feedback tim ne faqet tuaj te Facebook!
Greetings from Boston

Esmeralda Halo
USA
8 Shkurt 2019

Pershendetje Dhurata shume faleminderit per kryerjen e porosise sakte dhe ne kohe

Nickolas Mato
USA
8 Shkurt 2019

Shume faleminderit per sherbimin , mami u lumturua shume ,
Jam shume e kenaqur me sherbimin,
Ju falenderoj nga zemra :))

Lediona Nishani
Canada
7 Shkurt 2019

Pershendetje!
Ju falenderoj shume per sherbimin! Mami u kenaq shume!
Do ti le pershtypjet e mia ne faqen tuaj!
Pune te mbare e faleminderit!

Geriolda Topi
SE
7 Shkurt 2019

Faleminderit, ju uroj pune te mbare.

Lindita Aga
Canada
4 Shkurt 2019

Pershendetje,
Ju faleminderit per dorezimin.
Ju uroj mbaresi me tej ne punen tuaj.
Gjithe te mirat

Diana Kristo
Albania
4 Shkurt 2019

shume faleminderit! jeni shume te sakte si gjithmone!

Sokol Dema
Gjermani
2 Shkurt 2019

Shume faleminderit per bashkepunimin dhe per sherbimin tuaj.

Nereida Shehu
Canada
2 Shkurt 2019

Nuk di c'tju them! Eshte pak per t'ju falenderuar qe ekzistoni per te bere surprize per njerezit qe i kemi larg! Shume faleminderit per sherbimin tuaj!

Elsa Gjashta
USA
29 Janar 2019

Thank you very much!Worth the money paid

Jovan Tere
Canada
26 Janar 2019

Shume faleminderit per porosine e kryer e pash edhe foton qe me keni derguar ne email Respekte edhe Jeni Shume Te Mire faleminderit!!! keep up the great work!!!

Taulant Hajro
USA
25 Janar 2019

Pershendetje,
Ju falenderoj shume! Porosia u krye me detajet qe kerkova.
Faleminderit e diten e mire :)

Sibora Theodhor
FR
22 Janar 2019

Faleminderit, jam shume e kenaqur me sherbimin tuaj! Gjithmone korrekt!

Prishila Koni
USA
18 Janar 2019

Faleminderit per sherbimin tuaj.
Jeni gjithmone korekt.
Sherbim I shkelqyer

Fatjona Boci
USA
17 Janar 2019

Faleminderit pa fund per sherbimin e shkelqyer qe ofroni! Ju shkurtoni distancen me njerezit tane te zemres!
Ju pershendes dhe ju uroj nje vit te mbare!

Enriketa Stublla
USA
15 Janar 2019

Jeni te mrekullueshem.
Falemimderit

Maksender Gjini
USA
11 Janar 2019

Shume Faleminderit per porosine e kryer ne kohe te shpejte.

Dorina Nazif
USA
3 Janar 2019

Ju falenderoj.
Gezuar vitin e ri, qoft nje vit sa me i mbar per e per stafin tuaj.

Iva Sarja
GB
31 Dhjetor 2018

Ju falenderoj shume per sherbimin tuaj special. Gezuar !

Lindita Memeli
USA
31 Dhjetor 2018

Shume faleminderit, si gjithmon cdo gje e perkryer.

Erind Ymeri
USA
30 Dhjetor 2018

Shume faleminderit! Mami im u gezuar pa mase:) Gezuar Vitin e Ri!
Gjithe te mirat,

Doris Bogdani
USA
30 Dhjetor 2018

Pershendetje! Ju falenderoj pafund! Jam shume e kenaqur me sherbimin tuaj!

Matilda Goskolli
USA
29 Dhjetor 2018

Stafit te Dhurata.com,
Shume shume faleminderit per dergesen e luleve!! Ju sot bete te lumtur nje familje te tere, sidomos dy te moshuar te thjeshte qe vetem nje buzeqeshje u mbush diten.
Une jam vertet shume i kenaqur nga niveli i sherbimit qe ofroni. Do te kthehem perseri ne te ardhmen per ndihmen tuaj dhe do tu them dhe te tjereve miq e te njohur per punen e mire dhe profesionale qe beni.
Gezuar vitin e ri te gjithe stafit tuaj!!
Faleminderit,

Baki Genc
JP
28 Dhjetor 2018

Faleminderit shume per te gjithe sherbimin e shkelqyer sot! Gezuar festat dhe nje 2019 te mbare! Do t'ju shkruaj nje rekomandim ne rrjetet sociale.
Faleminderit shume dhe Lides ne Toronto qe ishte shume e kendeshme dhe me ndihmoni gjate ketij procesi.
Urime stafit!

Denisa Balla
Canada
25 Dhjetor 2018

Thank you for all your help....Your service is fantastic.....We now know who to order things through for Albania!

Alide Skinner
USA
22 Dhjetor 2018

Faleminderit! Gjithcka shkoi sic e kisha menduar.
Gjithe te mirat,

Ejona Shundi
USA
22 Dhjetor 2018

Pershendetje,
Flm shume dhe ju uroj per punen.
Me te mira,

Meriton Shoshi
RS
22 Dhjetor 2018

Faleminderit juve per seriozitetin dhe korrektesine ne sherbimin tuaj
Gezuar festat

Ervin Hoxhaj
Usa
21 Dhjetor 2018

Ju faleminderit! Si gjithmone shume e kenaqur!

Irida Bitri
USA
20 Dhjetor 2018

U gezofshi gjithmone
Ju falemnderit shume, pamase jame i gezuar qe ju gjeta si sherbim dhe do ta informoj komunitetin tone ketu ne San Antonio Texas per juve
Falemnderit per ekzistencen tuaj

Dashnim Musa
USA
14 Dhjetor 2018

Pershendetje
Faleminderit,sherbim perfekt e profesional
Me siguri do kemi raste te tjera..

Laert Baho
IT
13 Dhjetor 2018

Pershendetje,
Ju falenderoj shume.
Ju uroj gjithe te mirat.
Respekte

Juliana Kaso
Canada
10 Dhjetor 2018

Faleminderit shume.
Jam shume e kenaqur me sherbimin tuaj.
Pershendetje,

Rozeta Paco
Canada
6 Dhjetor 2018

Pershendetje dhe shume faleminderit stafi i Dhurata.com per sherbimin tuaj fantastik dhe korrekt.
Patjeter do le "Rave Reviews" ne Google.
"Keep Up with the Good Job"
Gjithe te mirat,

Harri Rrapaj
AE
4 Dhjetor 2018

Shume faleminderit! Jam vertet e kenaqur.

Blerta Shehaj
IT
4 Dhjetor 2018

Pershendetje,
Faleminderit per perkushtimin e vleresoj shume!

Ticiana Hoxhaj
USA
1 Dhjetor 2018

O zot sa e bukur ka dale torta , te vjen keq ta hash, me e bukur se ne foto. Jeni fantastik dhe me cmime kaq te volitshme, nje torte e tille ketu ne Kanada nuk behet pa $250.
Faleminderit

Saljana Dobruna
Canada
28 Nentor 2018

Great customer service and really quick solution!. Many thanks for confirming delivery. Your service has been excellent.
Thank you again

Vilka Markovich
USA
24 Nentor 2018

Shume faleminderit! Jeni me te miret!!

Ariola Rand
Usa
20 Nentor 2018

Thank you for your services. Appreciated.

Arif M Abdulla
AE
17 Nentor 2018

Shum shum shum faleminderit per gjithcka . Gjithmon kam ber torta tek kjo faqe dhe kini dal korrekt ne porosin. Jam shum e lumtur per gjithcka Ju lumshin duart

Fillareta Bonollari
USA
12 Nentor 2018

Faleminderit shume, jeni fantastik

Evriola Kota
GB
11 Nentor 2018

Jam shum i kenaqur me sherbimin tuaj dhe ju falenderoj per cdo gje

Indrit Domi
GB
11 Nentor 2018

Si gjithmone te mrekullueshem. Ju falenderoj nga zemra ❤❤

Aida Pumo
Canada
8 Nentor 2018

Ju falenderoj per kryerjen e porosis ne kohe.


Enkelejd Gjoni
USA
8 Nentor 2018

Pershendetje,
Shume faleminderit! Pergezime per punen e bukura!
Gjithe Te mirat,

Denisa Cumani
USA
6 Nentor 2018

Faleminderit shume. Sherbimi juaj ishte i shkelqyer. Faleminderit dhe per foton, surprize shume e mire.

Manjola Kalica
Canada
4 Nentor 2018

Flm, cdo gje ishte perfekt.

Ervin Toto
USA
2 Nentor 2018

Falemjnderit shume! Me mundesuat te Jem disi prane njerezve te dashur!

Benisa Drenesku
USA
28 Tetor 2018

Pershendetje,
Shume faleniderit per sherbimin tuaj. Cdo gje ishte perfect. Ju falenderoj nga zemra qe mundesuat te festoj me mamane time ne kete dite te vecante dhe pse jam shume larg.
Ju uroj gjithe te mirat dhe mbaresi. Une do ti jap pershtypjet e mia dhe do e ndaj kenaqesine qe ndjeva me ndihmen tuaj me shume miq e shoke te tjere ketu ne Toronto, Canada.
Pune te mbare dhe suksese te metejshme!

Olimbi Idrizllari
Canada
26 Tetor 2018

Ju faleminderit per sherbimin shume eficent.

Kletia Capi
Albania
25 Tetor 2018

Flm shume si gjithmone shume korekt.

Semela Hoxholli
USA
24 Tetor 2018

Shume faleminderit!!! Cdo gje perfekt!
Gjithe te mirat,

Besmira Miti
USA
16 Tetor 2018

Me thane qe torta ishte shume e bukur edhe kishin ngelur shume te kenaqur. Faleminderit per sherbimin korrekt. Hera e dyte qe e perdor sherbimin tuaj dhe kam ngelur perseri i kenaqur.

Klaus Cipi
USA
12 Tetor 2018

Shume faleminderit !!
Jeni shume te mire
Ju uroj suksese ne punen tuaj
Faleminderit

A.Dauti
GB
11 Tetor 2018

Faliminderit shum per ket amazing sherbim!Shume te lumtur me surprizen!ju faliminderit dhe njher edhe gjthmon te keni suksese!

Sertzio Kierai
GB
6 Shtator 2018

Shum faleminderit per sherbimin kaq te mir.
Jeni me te miret

Eklida Ivani
USA
2 Tetor 2018

Jam shum e kenaqur nga puna juaj, eshte bera e dyte qe porosis tek ju.
Faleminderit

Daniela Faruku
Canada
1 Tetor 2018

Faleminderit shume juve qe mundesuat dergimin e luleve tamam ne diten e ditelindjes te mamit time, you guys are the BEST. Jam shume e lumtur qe mami im mori lulet sot dhe jam shume e kenaqur me sherbimin tuaj,
gjithe te mirat

Aida Hoxha
Usa
26 shtator 2018

Faleminderit jeni me te miret!

Frensis Dule
USA
26 Shtator 2018

Ju falenderoj shum shum shum nga zemra. Ju uroj suksese dhe mbaresi ne punen tuaj.
Gjithe te mirat,

Jonida Plaku
USA
22 Shtator 2018

Shume shume faleminderit nga zemra.ini te mrekullueshem.

Ermelinda Bardhollari
AU
21 Shtator 2018

Falemderit dhurata.com jeni shum te sakt e profesional

Bruno Kardhashi
USA
21 Shtator 2018

Ju falenderoj vertet!
Jeni shume te mire edhe ju pergezoj per punen e bukur. Sigurisht qe do flas me miq te mi per ju edhe te le pershtypjet e mia.
Do te flasim se shpejti.
Ju uroj nje mbremje te kendshme.
Faleminderit edhe njehere!

Orjald Metaj
USA
19 Shtator 2018

Faleminderit per kryerjen e porosise Dorina. Jam shume e kenaqur nga sherbimi juaj. Nje sherbim i sakte dhe i kujdesshem.
Pune te mbare,
Me respekt,

Najada Tafili
Phoenix,Usa
18 Shtator 2018

Pershendetje! Shume Faleminderit per porosin qe kryet,ishte kenaqesi bashkepunimi me ju ishit te perkryer.

Dritan Hila
USA
17 Shtator 2018

Shume flm buqeta ishte me e bukur se ne foto ju falenderoj shume dhe per orarin.

Matilda Uka
IT
15 Shtator 2018

Faleminderit shum. Per sa i perket sherbimit komplimentet e mia!

Olsi Bengasi
IT
14 Shtator 2018

Shume faleminderit... patjeter qe do le pershtypjet e mia, te cilat sigurisht do jene me vote maksimale. Jam shume e bindur se tani qe ju gjeta do bej edhe ne te ardhmen porosi tek ju. Shume kenaqur nga sherbimi juaj.
Faleminderit.

Nevila Jovani
IT
9 Shtator 2018

Ju falenderoj per korrektesen dhe sherbimet tuaja!

Enrida Milo
USA
4 Shtator 2018

Jeni thjesht te mrekullueshem, ju falenderoj qe na mundesoni te jemi sa me prane personave tane te dashur dhe ti shprehim se sa te rendesishem jane per ne.

Enxhi Islamaj
BZ,IT.
30 Gusht 2018

Faleminderit shume per sherbimin. nuk ka problem per foton.
Jeni te mrekullueshem!
Faleminderit,

Majlinda Shakaj
Canada
30 Gusht 2018

Faleminderit per kryerjen e porosise si dhe per fotografine!
Mamaja mberi shume e kenaqur!
Me respect,

Estela Skende
USA
30 Gusht 2018

Pershendetje
Ju fafaleminderit per mundesine dhe korektesine e dorezimit.
Suksese

Mila Gkriseinta
GB
28 Gusht 2018

Shume faleminderit per sherbimin. Jemi shume te kenaqur. Ishte hera e pare qe perdorem sherbimet tuaja dhe ngelem vertete shume te kenaqur.
Falemiderit edhe njehere!!

Eva Papadhima
Detroit, MI
27 Gusht 2018

Shume faleminderit. Jeni shume korrekte. Kenaqesi te besh business me dhurata.com .

Edlira Sinojmeri
Canada
26 Gusht 2018

Faleminderit shume per dergimin ne kohe, profesionalizmin dhe fotografine, eshte shume e bukur
Perzemersisht

Suela Isaj
GB
24 Gusht 2018

Thank you so much, the flowers are beautiful
Brilliant service
shume faleminderit!

Rohan Kempadoo
GB
23 Gusht 2018

Shum faleminderit porosia kishte dal shum e bukur

Frensis Ushe
Usa
19 Gusht 2018

Faleminderit per sherbimin tuaj fantastik.

Florjan Shkembi
Au
19 Gusht 2018

Dorina, shume faleminderit per nje sherbim te mrekullueshem nga ana juaj. Lulet mberriten ne kohe dhe ishte nje buqete shume e bukur. Ju uroj suksese dhe do ta rekomandoj faqen tuaj me sa te kem mundesi.
Gjithe te mirat,

Rudina Aleksi
Canada
9 Gusht 2018

Ju falenderoj shume!! Korrektesia e sherbimit tuaj ishte perfekte.

Xhoana Biqiku
Usa
7 Gusht 2018

Te dashur personel I dhurata.com,
Ju falenderoj nga zemra per porosine e kryer me shume profesionalizem dhe njerzillek! Kjo eshte dhe aresya qe gjithmone kam porositur dhe do porosis me Ju! Ma gezuat diten sot, jeni te mrekullueshem!
Me respekt,

Esmeralda Vincani
Canada
7 Gusht 2018

Faleminderit!
Ju pergezoj per sherbimin dhe qendroj nje kliente besnike e juaja.
Gjithe te mirat,

Ejona Shundi
Shqiperi
7 Gusht 2018

Shume Faleminderit Per Servicin tuaj .Jam shum e kenaqur, besoj se mund te bej supriza te tjera me ju. Shume korrekte per dergesen tuaj. Faleminderit

Eleni Hazizi
Canada, Montréal
2 Gusht 2018

Mese e kenaqur me sherbimin tuaj... jo vetem per kryerjen e porosise ne kohe, por edhe me emails qe me derguat duke me mbajtur koherent ne cdo hap te procesit. Edhe foto qe me derguat eshte dicka qe nuk e prisja - faleminderit se me bete te ndihem akoma me mire kur pashe buqeten me trendafila.
Urime dhe suksese te metejshme. Me siguri do te kthehem serisht ke ju per raste te tjera ... dhe me patjeter do t'u them dhe te njohurve te mij -- ne qofte se ata do kene raste festash te drejtohen ke ju.
Ju falenderoj,

Olgerta Kondo
USA
25 Korrik 2018

Shume faleminderit. Sherbim I mrekullueshem

Ina Male
USA
16 Korrik 2018

Miredita
Faleminderit shume per profesionalismin tuaj . Do ta rekomandoj sitin tuaj te internetit me shume kenaqesi.
Diten e mire.

Lorina Pilku
FR
15 Korrik 2018

Shume faleminderit per njoftimin. Pa dyshim qe do I perdor serish servisin tuaj ne te ardhmen.

Olseta Merxhani
GB
13 korrik 2018

Pershendetje stafit te Dhurata.com,
You are simply the best. Dhurata.com gjithmone te mrekullon.
Faleminderit!

Zamira Azbegu
Usa
10 Korrik 2018

Faleminderit , Sherbim shume I mire dhe korrekt me kohe si dhe cilesi.

Ludvig Kapllani
Canada
8 Korrik 2018

Shum faleminderit
Si gjithmone jeni shum te perpikt

Hajrie Gega
USA
7 Korrik 2018

Shume Faleminderit !
Jam shume e kenaqur me korrektesine tuaj !

Blerta Luka
USA
2 Korrik 2018

Keni falenderimet e Mia me te Mira per gjithcka bete sot.padyshim feedback me 5 yje per ju.

Agron Domi
Albania
30 Qershor 2018

Falenderime te pa fund per JU qe na beni te ndihemi te jemi prane njerezve tane Te dashur ne dite te gezuara dhe te trishtuara ju jeni nje ure e gjate dhe e sigurt qe na coni tek ata
Faleminderit Thank You Very Much
Sincerely

Arjana Dautaj
USA
28 Qershor 2018

Perfect, Jeni shume te mire, shume faleminderit!

Mimoza Nasufi
Canada
24 Qershor 2018

Well done dhurata.com! Always a pleasure dealing with you guys!

Jonida Shehu
USA
20 Qershor 2018

Pershendetje Blerina,
Shume faleminderit per njoftimin dhe sherbimin e mrekullueshem!!

Elda Murja
Canada
19 Qershor 2018

Faleminderit per korrektesen. Jeni me te miret.

Denion Cini
Usa
17 Qershor 2018

Ju falenderoj shume te gjitheve per korrektesine tuaj edhe prekjen e embel qe i vendosni cdo detaji.
E meritoni nje review te shkelqyer me 5 yje..
Faleminderit,

Emanuela Isufi
USA
9 Qershor 2018

Pershendetje Dorina,
Sapo pashe foton dhe me shume kenaqesi pashe qe orkideja ishte vertete e bardhe. Shume faleminderit qe e kryet porosine me kaq perpikmeri !!
Faleminderit me gjithe zemer per korrektesine dhe sherbimin e cilesise se larte qe ofroni! Jua them me sinqeritet qe edhe jashte jo gjithmone e gjen nje sherbim kaq cilesor, ndersa me ju nuk jam zhgenjyer kurre. Komplimente!!
Dite te mbare e fundjave te kendshme!

Ines Hodbari
GB
8 Qershor 2018

Thank you so much for your perfect and professional services. I just get off the phone with my fiance.You have made both of us very much happy.
I really appreciate it.
All the best,

Arash Jam
Canada
7 Qershor 2018

Faleminderit shume jam shume e kenaqur me ju .
Fale jush mamaja ime u gezua shume.
Vazhdoni keshtu gjithmone
Ju pershendes nga Franca
Me respekt

Edlira Aruqi
FR
7 Qershor 2018

Shum faleminderit jeni te shkelqyer

Erisa Alla
GB
28 Maj 2018

Shume faleminderit per cdo gje :) gjithcka ishte ne rregull. faleminderit

Lira Dalipi
Albania
27 Maj 2018

Faleminderit pafund. Na zbukuruat diten.

Arjeta Hoxhaj
USA
25 Maj 2018

Pershendetje
Per mua eshte hera e 4 qe e pedor servisin tuaj,dhe me suprizoni me te vertet! Faleminderit qe jeni dhe na beni te ndjehemi afer dhe pse jemi larg.

Dhurata Keta
NY, USA
25 Maj 2018

Ju falenderoj nga zemra qe ia zbukuruat diten mamase time.
Ju uroj gjithe te mirat dhe me kenaqesi do ta perdor sherbimin tuaj ne te ardhme

Iva Muka
GB
17 Maj 2018

Pershendetje,
Dua tju faleminderoj qe aritet te coni porosin. Gjithmone me shume vemendje dhe kujdes. Shume faleminderit.
Me respekt,

Eva Mile
Canada
15 Maj 2018

Pershendetje,
Shume faleminderit per sherbimin tuaj. Sherbim ne kohe. E vetmja faqe qe siguron kete lloj sherbimi te pakten ne qytetin e Korces (nuk kam ide per qyetet e tjera).

Christo Saka
GB
14 Maj 2018

Thank you so much for your services , I really appreciate it! I will be using your company for future celebrations!! :)

Maylen Siu Sanchez
Usa
13 Maj 2018

Faleminderit per perpikmerine tuaj. Eshte e disata here qe perdor sherbimin tuaj dhe gjithmone I keni permbushur dhe tejkaluar pritshmerite. Faleminderit nga zemra

Denisa Slova
Usa
13 Maj 2018

Ju falenderoj nga zemra per sherbimin e mrekullueshem. Gjithmone cilesor.

Jolanda Bozhori
Canada
11 Maj 2018

Shume faleminderit Dhurata.com per korrektesine!

Elgita Gosturani
Usa
10 Maj 2018

Vrejtje apo sugjerime ??? .Ju jeni te mrekullueshem keshtu si jeni . Ju lutem mos ndryshoni fare ( ky eshte I vetmi sugjerim ) . Ju falenderoj shume per sherbimin e mrekullueshem . Faleminderit qe jeni aty ku s'mund e kur s'mund te jemi ne !!!!!

Alketa Boci
Usa
10 Maj 2018

Thank you very much
I am really happy

Lindita Kodhima
Usa
9 Maj 2018

Shume faleminderit per kushtimin qe I keni dhene

Elda Beshku
Canada
9 Maj 2018

Kam shume e kenaqur me sherbimin tuaj ju falenderoj shume qe e kryet porosin me saktesi

Fatime Zhuzhi
GB
6 Maj 2018

Faleminderit per sherbimin tuaj fantastik na beni te kenaqur dhe pse jemi larg!

Florjan Shkembi
AU
6 Maj 2018

Nje sherbim Special dhe kualitet perfekt. Dhe mbi te gjitha me pelqeu emaili me foto.
Ju falenderoj pa mase.

Justiniana Bicaj
AU
5 Maj 2018

Shume faleminderit per kujdesin dhe rendesine qe i dhate kesaj porosie !!! Ur the best !!
Thank you guys !

Xhulia Xhaferi
Usa
3 Maj 2018

Shume faleminderit - ju jeni te mbreullueshem.

Eriola Fishman
Usa
3 Maj 2018

Shume Faleminderit Dorina, ata ngelen shume te kenaqur me sherbimin dhe me sjelljen e djalit qe e kishte cuar dhe une jam ne Amerike jam shume e kenaqur dhe krenare qe dhe ne kemi nje besim nga ana juaj qe te bejme supriza dhe dhurata tek njerezit tane te afert ne pamundesi per ti uruar me prezencen tone. Ashtu si me sygjeruan mua per faqen tuaj ketu ne New York dhe une do bej te njejten gje tek njerezit qe jane nevojtare ashtu si isha dhe une. per ne emigrantet kjo eshte nje gje e vecante dhe akoma me shume besimi tek kompania tuaj.
Respekte,

Lindita Xhimanki
New York, Usa
30 Prill 2018

Faleminderit.per cdo gje ju beni shume njerez te lumtur me korrektesine tuaj dhe sherbimin tuaj te shkelqer.
faleminderit edhe nje here.

Andon Hallidri
Usa
27 Prill 2018

Ju falenderoj per korrektesin dhe per cilesin e sherbimin...
Jeni me te miret...

Egi Kaprata
FR
27 Prill 2018

E dashur Dorina,
Faleminderit per porosine e kryer.
Ju na lidhni me njerzit tane te zemres me embelsine dhe miresin tuaj.

Ermira Vando
Canada
27 Prill 2018

Flm shume shume Per sherbimin tuaj.
Si gjithmone te mrekullueshem. Buqeta eshte shume e bukur gjithashtu

Silvana Selfollari
Usa
24 Prill 2018

Ju falenderoj per sherbimin tuaj.
Si gjithmone i kryeni porosite ne menyre te perpikte.
Gjithe te mirat!

Arlind Qatipi
Canada
17 Prill 2018

Pershendetje
Ju faleminderit shume per surprizen.
Dhe fotoja ka dale shume bukur.
Patjeter qe do bej nje koment ne faqen tuaj.
Ju uroj suksese per me tej
Me respekt

Diana Kristo
Albania
15 Prill 2018

Falemderit shume per dedikimin tuaj per kryerjen e porosive.
Respekte

Jeta Haxhimanka,
Toronto, Canada.
9 Prill 2018

Pershendetje Dorina:
Faleminderit per kohen dhe kete sherbim kaq te personalizuar!
Sapo bera edhe nje porosi tjeter per neser!
Ju uroj nje dite e jave te mbare,

Irena Sofroni
CH
9 Prill 2018

Shume faleminderit per sherbimin e juaj te mrekullueshem.( me vjen keq qe nuk kam Facebook qe te shkruaja komentin me te bukur per ju, Por ju premtoj qe do te mbetem klientja juaj me besnike.
Me respect

Agnesa Kapllani
Italy
5 Prill 2018

Ju Falenderoj nga zemra,me shume mirenjohje dhe respekt ju dhe stafin tuaj te mrekullueshem.Sot ne bashke i dhuruam nje cifti nje mbremje te bukur dhe i beme te ndjehen mire.
Me respekt

Anila Veria
Canada
4 Prill 2018

Shume faleminderit!
Jemi shume te kenaqur me sherbimin tuaj!
Ju urojme gjithe te mirat e pune te mbare.

Pranvera Nezaj
GB
4 Prill 2018

Shum faleminers. Cdo gje ishte sic deshiroja.

Mirela Kruja
Canada
4 Prill 2018

Shume falemnderit per gjithcka qe keni bere sot!!sinqerisht isha pak skeptik Po me duhet te them qe keni korrektsi dhe profesionalizem ne punen qe beni!!
Shume falemnderit dhe nje here.

Besmir Hysa
IT
31 Mars 2018

Faleminderit shume ngela shume i kenaqur sherbimi juaj ishte shume i mire do tju preferoj serish.

Spyro Pazoi
Canada
28 Mars 2018

Pershendetje Xhekli,
Edhe une e kryeva porosine. :) 5 yje ne Facebook. Faleminderit qe na i beni te dashurit e zemres te qajne ... nga gezimi. :) Do ta reklamoj sherbimin tuaj me sa te mundem.
Faleminderit dhe dite te mbare.

Dorina Bizhga
Usa
27 Mars 2018

Pershendetje
Faleminderit shume per sherbimin e juaj korrekt.
Surprisa e porosise time e beri efektin e saj pozitiv plotesisht.
Faleminderit serish dhe me siguri do kete raste te tjera ne te ardhmen, ne te cilat do perdor serish sherbimin e juaj.
Me nderime

Silvana Pirini
CH
26 Mars 2018

Faleminderit!
Gjyshi dhe gjyshja jane shume te kenaqur!
Fundjave te mbare,

Ejona Shundi
AL
24 Mars 2018

Shume faleminderit per sherbimin korrekt dhe te shpejte, si dhe per kenaqesine qe u dhuroni njerezve kudo qe jane.
Me respekt,

Fatbardha Vojka
Canada
14 Mars 2018

Faleminderit shum. Jam super e kenaqur nga sherbimi juaj.

Edmira Korca
Usa
13 Mars 2018

Shume faleminderit per gjithcka.
Eshte hera e 2 qe punoj me ju dhe jam shume e kenaqur. Ju komlipetoj per kte nisme te bukur dhe ju uroj shume suksese.

Artina Sheme
NY, USA
12 Mars 2018

Miredita,
Shume faleminderit.
Ju uroj suksese te metejshme.

Anjeza Aksu
TR
11 Mars 2018

Pershendetje,
Shum faleminderit Dhurata.com per realizimin e surprizes per mamin tim. Kjo eshte hera e trete qe une dhe vellai im kemi perdorur dhurata.com dhe kemi ngelur gjithmone shum te kenaqur me sherbimin. Tani uroj qe dhe Vesa spa dhe fitness te krijoje te njejten kenaqesi tek mami im ashtu sic ishte dhe sherbimi juaj.
Faleminderit,

Ermenita Xh.
Canada
10 Mars 2018

Shume faleminderit!! Jeni te shkelqyer !!!

Alma Shkurti
GR
9 Mars 2018

Shume faleminderit! Urimet me te mira per kte sherbim cilesor.
Sot fituat nje klient te ri.

Joana Kaso
Usa
9 Mars 2018

Pershendetje,
Shume faleminderit per kryerjen e porosise ne menyren me korrekte dhe te sjellshme. Gjithashtu qe i percollet personit qe i shkoi dhurata te tere deshiren me te madhe qe kisha dhe une per tja derguar.
Faleminderit per foton ja tregova personit, gjithashtu e rekomandova sherbimin tuaj dhe tek shoqet qe kam ktej si te duhurin nese duan te dergojne nje dhurate.
Shume faleminderit serish per bashkepunimin dhe qe realizuat me shume korrektesi deshiren time.

Xhoi Golemi
FR
8 Mars 2018

Ju faleminderit shume qe e bete te pamunduren te mundur.
Respect dhe mirenjohje qe me sherbimin tuaj beni ato nena tju qeshin syte e perlotur nga malli i femijve ne kurbet.

Etleva Benga
Usa
8 Mars 2018

Pershendetje,
Si gjithmone korrekt dhe te perkryer, jam plotesisht I kenaqur me sherbimin tuaj
Shume faleminderit

Miklovan Prifti
GB
8 Mars 2018

Ju falenderoj shume,jeni te pazevendesueshem

Anila Veria
Canada
8 Mars 2018

I thank you very very much . Hope all of you have Fabulous day

Pranvera Kote
Usa
8 Mars 2018

Ju falenderoj shume per korrektesine. Jeni shume te mire.
Gjithe te mirat

Frida Kolici
Usa
8 Mars 2018

Pershendetje
Shume faleminderit per sherbimin dhe korrektesine.
Suksese te metejshme ne misionin tuaj te rendesishem!

Entela Haxhillari
NY, USA
8 Mars 2018

Pershendetje
Shume faleminderit per dergimin e dhurates!
Ju faleminderoj.

Isjeda Cupi
GB
8 Mars 2018

Amazing! Jeni te vecant! You made a lady so happy today!
Keep it up and all the best!

Gjovalin Leka
GB
8 Mars 2018

Pershendetje Xhekli !
Te falenderoj shume per kohen, per interesimin si dhe dergimin e porosine sime me korrektese e perpikmeri.
Jam teper e kenaqur nga sherbimi juaj !
Parashikoj nje porosi tjeter me date 19 mars.
Ju uroj suksese te metejshme ne punen tuaj kaq te bukur !

Liliana Mullaj
Usa
8 Mars 2018

Ju shume faleminderit. Jam shume e kenaqur nga sherbimi juaj.
Dite te mbare

Paola Bejkolli
AU
8 Mars 2018

Ju Faleminderit shume, me gezuat qe e kishit derguar ne orarin qe une e kerkova!
Duke ju uruar pune te mbare dhe suksese,
Gjithe te mirat,

Vjollca
Albania
8 Mars 2018

Pershendetje!
Ju falenderoj nga thellesia e zemres per korrektesine dhe per gezimin qe percollet sot tek nena ime. Patjeter qe do ju jap dhe feedback ne rrjetet sociale.
Faleminderit dhe njehere.
Me respekt,

Era Tushaj
DE
8 Mars 2018

Shume faleminderit, jeni me te miret!!
Thank you,

Marsida Dhima
Canada
8 Mars 2018

Shume faleminderit qe patet mundesi ta kryeni kete porosi sot me rastin e 8 Mars-it
Faleminderit

Entela Shehu
Canada
8 Mars 2018

Faleminderit. Sherbim i shkelqyer.

Luiza Kovacaj
Canada
8 Mars 2018

THANK YOU so much ! You guys are amazing !

Liljana Muco
Usa
7 Mars 2018

Ju falenderoj nga zemra per sherbimin cilesor dhe ne kohe.

Jolanda Bozhori
Canada
7 Mars 2018

Thank you so much for the incredible service and the foto. You guys are truly amazing.
Thank you again

Gerta Begaj
Usa
7 Mars 2018

Hi dhurata.com
Faleminderit Shume per lulet shume te bukura nje sherbim i shpejt dhe i persosur cka na jep nje experience shume te mire per te ardhmen.
Thank You Very Much

Arjana Dautaj
Usa
7 Mars 2018

Shume falemnderit per sherbimin dhe korrektesen! Ju uroj pune te mbare ne vazhdim!

Selma Meti
Canada
7 Mars 2018

Ju jeni te mrekullueshem dhe ju meritoni sukses ne bisnesin tuaj. Jam e mrekulluar me sherbimin qe ofroni.
Pershtypjet e mia me te mira.
Sinqerisht

Blerina Bytyci
New Jersey, USA
6 Mars 2018

Shume faleminderit per sherbimin keni qene shume korrekt. Diten e mire e pune te mbare.

Lona Lika
Itali
5 Mars 2018

Pershendetje,
Ju falenderoj shume per sherbimin; jam shume e kenaqur edhe me lulet edhe me korrektesine e seriozitetin tuaj per te dyja porosite e kryera.
Patjeter qe do i ndaj pershtypjet e mia me te tjere!
Faleminderit serish!
Gjithe te mirat,

Doriana Larti
FR
4 Mars 2018

Pershendetje,
Falemnderit per foton dhe sherbimin shume te mire qe ju ofroni.
Gjithe te mirat

Denise Black
AU
4 Mars 2018

Ju faleminderit shume per sherbimin.
Faleminderit qe ekzistoni.

Ester Duro
DE
2 Mars 2018

Ju faleminderit per sherbimin e ofruar.
Kenaqesi te bashkepunosh me ju jeni shume korekt.

Klajdi Myrtollari
Canada
27 shkurt 2018

Shume faleminderit per sherbimin e mrekullueshem. Jam shume e kenaqur, faleminderit dhe gjithe te mirat!

Laureta Bejko
Usa
24 Shkurt 2018

Pershendetje,
Shume faleminderit! Buqeta eshte shume e bukur dhe ju falenderoj gjithashtu per korrektesine!
Ju uroj nje dite te mbare.

Borana Sokoli
AT
22 Shkurt 2018

Shume Faleminderit dhe jeni te nderuar per sherbimin e shpejte. Suksese te metejshme.

Luvida Mesut
Usa
18 Shkurt 2018

Sherbimi jua ishte ne menyre prefekte ju falenderoj shume dhe degjohemi ne te ardhmen.

Andon Hallidri
Usa
14 Shkurt 2018

I will make sure people know about your service this is a great company

Bledar Mehmetaj
Usa
14 Shkurt 2018

Shume faleminderit per sherbimin 10 out of 10 . Thank u

Arber Lleshi
GB
14 Shkurt 2018

Pershendetje,
Ju falenderoj shume per perpikmerine dhe korrektesine qe zoteroni si sherbim . Nje bravo e madhe !
Suksese te metejshme ne sipermarrjen tuaj!

Linda Kodhima
CH
14 Shkurt 2018

Shume faleminderit per sherbimin shume cilesor dhe ne kohe :)
Gjithe te mirat,

Endri Hasimi
Albania
14 Shkurt 2018

Shume faleminderit per korrektesine tuaj dhe shpejtesine me te cilen u krye porosia.
Suksese ne te ardhmen.


Rezart Sina
Usa
14 Shkurt 2018

Faleminderit Dhurata .com qe na beni te ndjehemi sikur jemi atje dhe pse jetojme ne nje distance kaq te larget .


Florjan Shkembi
AU
13 Shkurt 2018

Shume faleminderit!
Sherbimi ishte I perkryer dhe shume professional.
Thank you so much!


Alban Janku
Usa
12 Shkurt 2018

Ju faleminderit shume...ju faleminderit qe me keni plotesuar dhe kerkesen time per fjongot....ju pergezoj for the great job you have done....do te mbetem kilentja juaj.
Pershendetje,


Vilma Domi
Canada
5 Shkurt 2018

Ju faleminderit per sherbimin tuaj, si gjithmone shume korekt dhe te vecante.

Bekim Isufaj
Usa
4 Shkurt 2018

Pershendetje
Ju faleminderit shume. Jam e kenaqur me sherbimin.
Degjohemi se shpejti

Me respekt

Miranda Basha
Canada
3 Shkurt 2018

Pershendetje,
Jam shume e kenaqur nga sherbimi.
Do e rekomandoj sigurisht. Ju falenderoj!

Gjithe te mirat,


Keiti Kondi
BE
8 Janar 2018

Pershendetje,
Jam shume e kenaqur me sherbimin dhe korrektesen :).
Ju uroj nje jave te mbare!


Lediona Lengo
Norvegji
8 Janar 2018

Testimonials of year 2018-2019