USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Don't be surprised

Over 4000 customers reviews down here, in Facebook and Google.
Yours will be next.

Hello
Faleminderit shume shume.
Your flowers are always beautiful.

Samantha Hawes, Au
27 Nentor 2020
Shume faleminderit! Si gjithmone sherbimi ishte i perkryer dhe buqeta shume e bukur.
Gjithe e mirat,
Ejona Fuli, Usa
24 Nentor 2020
Faleminderit shume per sherbimin e shkelqyer!!
Iris Njuma , IT
22 Nentor 2020
Shume faleminderit.
Do ju le 5 star review.
Shume e lumtur me sherbimin.
Alba Gjata, GB
21 Nentor 2020
Shume faleminderit se ishte nje buqete shume e bukur!!
Anila Gjika, Usa
20 Nentor 2020
Pershendetje,
Shum shum faleminderit! Na bete shum te lumtur.
Faleminderit per gjithcka,
Iris Basha, IT
17 Nentor 2020
Pershendetje
Ju falenderoj shume! Kam mbetur shume i kenaqur nga sherbimi juaj!
Ju uroj me te mirat dhe sa me shume dhurata ne vazhdim!
Thomas Proko, DE
13 Nentor 2020
As always thank you for your punctuality and your service.
Gledion Doga, Usa
11 Nentor 2020
Shume faleminderit. Lulet shume te bukura dhe me derguan foto edhe ata.
Keti Zuppas-Booker, Usa
11 Nentor 2020
Shume faleminderit!
Mjaft te kujdesshem dhe korrekt si gjithmone!
Pune te mbare!
Iris Petrela, Usa
10 Nentor 2020
Faleminderit!
Si gjithmone sherbim dhe pune e shkelqyer.
Shume e kenaqur per sherbimin.
Me respekt
Vasilika Tavani, SE
9 Nentor 2020
Pershendetje !
Falemderit shum edhe per emailat. Jeni shum professional. Do bejm prap biznes !!
Falemderit !!
Agi Reci, Usa
7 Nentor 2020
Falemimderit perseri!
Sapo lashe pershtypjet e mia ne Google!
Ju pergezoj per punen e bukur !
Me respekt,
Elona Ndoja, Usa
5 Nentor 2020
Shume faleminderit! Cdo gje ishte perfekt si gjithmone!
Eliverta Papuciu, Usa
2 Nentor 2020
Pershendetje
Ju falenderoj shume shume per lulet e bukura qe derguat .
Ju uroj nje jave te bukur
Milena Dobreja, Usa
2 Nentor 2020
Faleminderit shume!
Puna juaj eshte perfekt
Pershendetje
Senada Limani, DE
1 Nentor 2020
Shume faleminderit jam shume e Kenaqur me sherbimin tuaj si gjithmone .Faleminderit
Me respekt
Elisa Singa, GB
27 Tetor 2020
Ju falenderoj nga zemra!
Ishte nje dhurate dhe nje surprize shume perfekte, madje dhe me mire nga Sa e kisha imagjinuar.
Juliana Syknej, AT
27 Tetor 2020
Shumeeee Faleminderit dhurata.com . Je fantastik!!!!! Faleminderit qe ekzistoni qe nepermjet jush te marrim kto emocione te bukura!
Thank you!
Erisa Bregu, Usa
27 Tetor 2020
Hi,
Thank you for your email and most of all for the beautiful flowers composition. Basket full of flowers looks amazing and brung big smile on our mum face. Definitely we are going to use your services in the future.
Many thanks
Kind regards
Pelivan Daci, GB
26 Tetor 2020
Shume faleminderit per korektesin tuaj! Jam shume e lumtur qe kam zgjedhur sherbimin tuaj per cdo event. Jeni me te miret!!
Me respekt,
Viola Gerveni, Usa
24 Tetor 2020
Shume faleminderit per cdo gje qe beni Jeni me Te miret ju pershendes
Tefta Miska, Usa
23 Tetor 2020
Shume faleminderit per dergesen dhe qe na jeni mundesine ti lumturojme njerezit tone.
P.s me falni per vonesen e kthimit te pergjigjes.
Pune te mbare
Aida Hoxha, Usa
23 Tetor 2020
Pershendetje .. faleminderit qe me mundesuat qe isha pran tyre Edhe pse larg .. jeni shum te mire degjohemi ne surpriza te tjera
Gilda Sina, IT
21 Tetor 2020
Pershendetje,
Ju falenderoj pa mase per korrektesine dhe sherbimin tuaj profesional. Ju jam mirenjohese.
Me respekt,
Ingrit Nosi, Canada
18 Tetor 2020
Faleminderit shume,keni nje sherbim fantastik.
Enkelejda Vasili, Usa
18 Tetor 2020
Pershendetje,
Shume faleminderit per korrektesine. Si gjithmone super e kenaqur me sherbimin tuaj.
Me respekt,
Versina Bregu, BE
17 Tetor 2020
Miredita, Faleminderit per korrektesine!! Ju siguroj qe per cdo dhurate do zgjedh sherbimin tuaj. Best Regards,
Adela Elbasani, Canada
17 Tetor 2020
Shume faleminderit per sherbimin e komunikimin. Cdo gje shkoi Shume mire!
Ju faleminderit
Blerta Profiri, Usa
16 Tetor 2020
Pershendetje, Shume faleminderit! Sherbimi ishte shume i sakte dhe korrekt. Faleminderit,
Doriel Habasllari, DE
14 Tetor 2020
Pershendetje. Shume faleminderit dhe suksese ne punen tuaj. Ju lumte. You are simply the best.
Aida Kaimi, Canada
14 Tetor 2020
Faleminderit,dhe shume respect per punen tuaj.
Ylli Malasi, Usa
13 Tetor 2020
Thank you very much for your great service, delivery and beautiful bouquet.
Kind regards
Henrik Jensen, DK
11 Tetor 2020
Pershendetje!
Jam shume e kenaqur qe brenda nje kohe te shkurter ju aritet ta conit porosine ne vendin e duhur.
Nga une kini vetem urime !
Zoti ju ndihmofte te gjitheve si staf !
Diten e mire
Ermelinda Bardhollari, Au
10 Tetor 2020
Faleminderit! Jeni shume korrekt. Buqeta ishte si ne foto dhe dergesa u be ne kohe.
Ledja Selita, SE
10 Tetor 2020
faleminderit, sherbim i shkelqyeshem.
Roberto Amati, IT
8 Tetor 2020
Shume flm per sherbimin edhe korrektsine. Marresi ishte surprizuar pafund. :) Flm qe beni te lumtur te marresin edhe derguesin me sherbimin tuaj edhe flm qe mundesoni pagesen online!
Gjithe te mirat
Elisjada Canameti, GB
8 Tetor 2020
Ku faleminderit shum.
Si gjithmone jeni te mrekullueshem.
Ermal Kola, GB
7 Tetor 2020
Thank you so much. Jeni me te miret.
I love the detail report no one does that.
Keep up the good work
Gledion Doga, Usa
6 Tetor 2020
Thank so much for the beautiful flower
You are amazing team...sweden love Dhurata.com
Kristiana Dervishllari, SE
6 Tetor 2020
Pershendetje ,
Faleminderit per korrektesine dhe sherbimin. Jam shume e kenaqur
Gjithe te mirat!
Kejsi Arapi
DE
3 Tetor 2020
Shume Faleminderit! Pune te mbare e suksese ne punen tuaj. Dite te qete e fundjave te kendshme.
Iliriana Bimi
IT
2 Tetor 2020
Pershendetje,
Ju falenderoj perezemersisht per korrektesen dhe dhuraten e bukur!
Regards,
Fluilda Ndreu
Canada
29 Shtator 2020
Ju falenderoj perzemerisht per te gjitha! Gjithcka shkoi me mire sec prisja! Ishte cdo gje fantastike, sherbimi i shkelqyer! Ju pergezoj per punen tuaj, jam me shume se e kenaqur. Ju falenderoj shume! -Klodia
Klodia Tomas
GR
29 Shtator 2020
Shume faleminderit
Jeni me te miret
Do ju jam 5 yje ne Google.
Sh sh flm
Jetnor Myftaraj
GB
28 Shtator 2020
Faleminderit jeni shum te mire zoti ju bekofte
Miri Sufa
GB
28 Shtator 2020
Faleminderit skuadra e dhurata.com. Si gjithmone, nuk zhgenjeni! Faleminderit!
Gjithe te mirat!
Ada Karadumi
GB
26 Shtator 2020
Dhurata.com shume faleminderit per dergesene e trendafilave ne kohe record ,shume e kenaqur me sherbimin tuaj, dhe ja u kam recomanduar ne te gjithe te shoqet e mia.Faleminderit shume
Elsa Zyferi
Au
26 Shtator 2020
Ju faleminderit per kryerhen me korrektesi te porosise.
Gjithe te mirat,
Den Jakupi
Canada
25 Shtator 2020
Pershendetje dhe shume flm.
Sapo mora konfirmim dhe foto....ishte shume e bukur.
Flm dhe njehere, jeni fantastik!
Larisa Pasko
Usa
23 Shtator 2020
Pershendetje
Shume faleminderit, kompozimimi ishte shume i bukur dhe marresja e dhurates ishte shume e lumtur. Faleminderit shume qe me ndihmuat dhe e mundesuat kete.
Ermira Masha
GB
22 Shtator 2020
Faleminderti.
Cdo gje vajti ne kohe dhe jam shume I kenaqur.
Pune shume te.mire dhe te perpikte.
Faleminderit.
Petri Spirollari
Usa
22 Shtator 2020
Pershendetje,
Shume faleminderit per servisin tuaj. Jam shume i kenaqur dhe do ju perdor prape ne te ardhme.
Thank you
Martin Diko
Usa
21 Shtator 2020
Faleminderit per sherbimin super!
Gjithe te mirat
Jonida Floer
CH
15 Shtator 2020
Shume faleminderit per sherbimin dhe per korrektesine. Kam derguar shume here dhe kam ngelur shume e kenaqur. Ju uroj gjithe te mirat dhe pune te mbare
Felix Ranto
GB
7 Shtator 2020
Ju falenderoj dhe ju uroj shendet dhe sa me shume suksese ne pune tuaj
Ana Ocelli
GR
6 Shator 2020
Ju falenderoj dhe ju uroj shendet dhe sa me shume suksese ne pune tuaj
Ana Ocelli
GR
6 Shtator 2020
Shume flm - kryeveper Cdo gje duket si ne photot qe porosita . Sherbim I perkryer. Bravo
Refie Cane
USA
5 Shtator 2020
Faleminderit Shume Dorina
Je e mrekullueshme
Gjithashtu dhe stafin tuaj e falenderoj dhe i uroj suksese
Jam Shume e kenaqur me sherbinin tuaj korrekt
Jeni vertet te shkelqyer
Nuk di si tju falenderoj
Vetem ju uroj gjithe te mirat
Dhe vazhdimesi ne punen tuaj
Me Shume respekt
Linda Kodhima
New York, Usa
5 Shator 2020
Shume faleminderit, si gjithmone jeni shume te rregullt!
Faleminderit qe na mundesoni te bejme te lumtur njerzit e zemres nga larg!
Evi Cuka
USA
30 gusht 2020
Thank you guys! Superior work! Second time I am using your serviceS and it wont be the last !!
Martin Kamde
CZ
28 Gusht 2020
Faleminderit shume Per sherbimin tuaj. Si gjithmone korrekt dhe pjese e gezimeve tona. Ju falenderoj pa mase dhe ju uroj vetem suksese ne biznesin tuaj.
Me respekt,
Xhensila Llogori
Canada
28 Gusht 2020
Faleminderit nga zemra, jeni me te miret. Cdogje Ishte perfect, bouquet Edhe me e bukur se cmund ta mendoja! God bless you
Eriona Faskaj
USA
27 Gusht 2020
Thankyou so much the flowers are beautiful. My children have not seen their grandmother in a long time and you helped bring a smile to her face. Thankyou so much I will order again.
Kind regards
Adana Kamemaj
AU
22 Gusht 2020
SHUM FALEMINDERIT. Duket fantastike !!! Jeni njesha!!
Ina zenelak
USA
18 Gusht 2020
Faleminderit shume ishim shume te bukura
Brunilda Gjoka
USA
17 Gusht 2020
Faleminderit shume.Eshte here e pare per mua me kete sherbim te perkryer nga NY per ne TR.
Elona Alikaj
USA
17 Gusht 2020
Pershendetje,
Faleminderit shume per sherbimin, personi qe mori porosine u lumturua shume. Cdo gje ishte perfekte, faleminderit per gjithcka!
Xhensila Sina
USA
11 Gusht 2020
Faleminderit per servisin tuaj te shkelqyer si gjithmone. Kalofshi mire .
Ronda Shkembi
AU
11 Gusht 2020
Pershendetje Faleminderit shume you guys are the best.
Ju uroj gjithe te mirat suksese paqit gjithmone.
All the best
Ariana Veliu
USA
10 Gusht 2020
Ju Faleminderit shume nga zemra
Shume professional dhe korrekt , ju pershendesim Dhe ishalla ne porosi te tjera
God luck at your bussines
Me respect
Greta Dragoj
USA
8 Gusht 2020
Shume faleminderit!
Sherbim shume I mire dhe do jua rekomandoj te tjereve qe njoh.
Gjithe te mirat
Rezarta Rushitaj
Sydney, Australia
4 Gusht 2020
Ju flm shume jam shume e kenaqur nga ju suksese ne punen tuaj .
Eduart Berisha
BE
29 Korrik 2020
Pershendetje,
Buqeta ishte krijuar me shume perkujdesje dhe me mire nga pritshmerite e mia.
Marresja i adhuroi
Faleminderit,
Jonida Avduli
CH
24 Korrik 2020
Pershendetje ,
Shume Faleminderit per korrektesine Dhe sherbimin!
Jeni te mrekullueshem!
Regards,
Ermal Kola
GB
24 Korrik 2020
Pershendetje!
Ju faleminderit shume per sherbimin dhe per korrektesine!
Absolutisht qe do ju rekomandojme tek te gjithe miqte dhe te njohurit!
Sherbim cilesor dhe ne kohe! Uroj te vazhdoni keshtu!
Gjithe te mirat!
Erina Ballaci
USA
24 Korrik 2020
Faleminderit! Jam shume e kenaqur me sherbimin tuaj.
Valbona Nezha
USA
22 Korrik 2020
Faleminderit jeni te mbrekullushem
Thank you
Albana Hymeri
USA
22 Korrik 2020
Ju faleminderit shume per sherbimin e shkelqyer!
Gjithe te mirat,
Adea Kondirolli
SR
21 Korrik 2020
Shume Faleminderit. I can always count on you guys. Thank you
Anastasia Tzetzo
USA
20 Korrik 2020
Shume shume faleminderit
Jam shume e kenaqur me sherbimin tuaj
Dorjan Bregu
Albania
17 Korrik 2020
Ju falenderoj shume nga zemra unë jam shume e kenaqur , edhe shoqja ime ka mbetur shumeeeeeeee e kenaqur nga surpriza, asht emocionuar shume, ju falnederoj pa mas qe me keni ba mua te lumtur, edhe shoqen time, ju uroj gjithe te mirat
Seanka Mhillaj
IT
17 Korrik 2020
Faleminderit shum per korrektesin dhe cilesin qe keni ne sherbimin qe ofroni
Egi Kaprata
FR
15 Korrik 2020
Ma bete zemren mal! Me mahnit servisi dhe korrektesia e klienteles tuaj! Faleminderit me gjithe zemer per emocionet qe na lejon te percjellim nga larg!
Me kenaqesine me te madhe I will rave about you!
Aba Agolli
USA
15 Korrik 2020
Shume faleminderit! Jam shume e kenaqur me porosnine dhe sherbimin! Shume faleminderit qe me bete te ndihem kaq prane motres sime ne kete dite!
Ju uroj pune te mbare!
Rixhelsa Pinderi
Canada
15 Korrik 2020
Ju falenderoj shume, jeni shume korrekt dhe do tju sugjeroj te te gjithe miqte ketu
Stela Bllaca
USA
13 Korrik 2020
Shume faleminderit per sherbimin e perkryer qe na dhuroni gjithmone!
Fale jush jemi me pranu njerezve tane te dashur!
Gjithe te mirat,
Enxhi Hallvaxhiu
Gjermani
11 Korrik 2020
Pershendetje stafit te Dhurata.com,
Si gjithmone jeni me te miret dhe Ju falenderoj qe dhe pse ndodhemi larg na afroni me shume me te afermit tane. Ju uroj suksese te metejshme . Ju are the best!
Zamira Azbegu
USA
10 Korrik 2020
JU FALENDEROJ ME ZEMER ISHTE GJITHCKA PERFEKTE NGA ANA JUAJ. SME KENI ZHGENJUR ASNJEHER SIDOMOS DJE QE ISHTE NJE DIT E MADHE PER VELLAIN TIM. JU UROJ TE ECNI LART E ME LART.
RRESPEKTE .
Anila Kiptiu
Lonton, Angli
9 Korrik 2020
Shume faleminderit pwr lajmerimin, shume korrekte dhe profesionale.
Helidon Llagami
Albania
7 Korrik 2020
Faleminderit shume, vellait i pelqeu shume surpriza.
Gjithe te mirat,
Silvi Adhami
USA
6 Korrik 2020
Faleminderit. Shume e kenaqur prej sherbimit tuaj cilesor.
Pershendetje e dite te mbare
Albiona Imeri
IT
4 Korrik 2020
Shume faleminderit per servisin tuaj korrekt. Shpresoj te kemi bashkepunime te tjera ne te ardhmen.
Me nderime
Andisa Karanxha
USA
3 Korrik 2020
Miredita,
Ju falenderoj per sherbimin tuaj dhe uroj mbaresi ne punen tuaj.
Me respekt,
Ingrit Nosi
Canada
30 Qershor 2020
Ju falenderoj shume.
Me Respekt ju pershendes e ju uroj pune te mbare.
Kozma Carapuli
IT
29 Qershor 2020
Pershendetje,
Ju falenderoj shume qe na mundesoni te jemi prane familjareve ne dite te vecanta. Zoti ju bekofte dhe paci vec suksese.
Me respekt
Arberesha
USA
26 Qershor 2020
Faleminderit shume per sherbimin, per perpikmerine dhe korektesine
Kemi perdor edhe here tjeter dhe gjithmone te kenaqur
Majlinda Mukaj
Canada
25 Qershor 2020
Ju falenderoj nga zemra dhe ju uroj suksese ne biznesin tuaj!
Nikoleta Qafzezi
AU
24 Qershor 2020
Faleminderit Dhurata qe na bashkoni ne momente gezimi!
Kreshnik Mihaj
GB
21 Qershor 2020
Faleminderit shum jeni te mbrkullushem
Kostika Najtre
FI
19 Qershor 2020
Shume faleminderit!
Sherbim I mrekullueshem!
Meritoni 5 yje ne vlereson dhe do ta bej ne faqen tuaj te bisnesit.
Shume faleminderit perseri dhe suksese ne kete bisnes kaq domethenes ne jeten e njeriut!
Margarita Zyka Prifti
USA
18 Qershor 2020
Pershendetje!
Shume Faleminderit!
suksese e mbaresi ne punen tuaj te lodhshme e fisnike
Aferdita Zaimi
USA
15 Qershor 2020
Faleminderit pa fund per punen tuaj qe dhuron lumturi gjithashtu edhe per korrektesen me te cilen e kryeni!
Jave te mbare!
Najada Halilaj
IT
14 Qershor 2020
Shume faleminderit nga zemra per korrektesine. Ju pergezoj per sherbimin! Pune te mbare
Arlinda Qejvani
AU
8 Qershor 2020
Pershendetje
Ju falenderoj shume.
Suksese dhe paci nje dite te bukur
Me respekt
Arberesha Mehillaj
USA
7 Qershor 2020
Shume, shume faleminderit. Jeni te papare.
Paul Hallam
GB
7 Qershor 2020
Hello, Dorian!!!
Thank you!!! I'm so happy Frida received such a beautiful cake and beautiful flowers and balloons!!! Thank you very much, I appreciate everything!!!
Until next time!!!!
Claire Zavalani
USA
5 Qershor 2020
Shume faleminderit per porosine qe e cuat ne momentin e duhur dhe ne vendin e duhur. Eksperienca ime me sherbimin tuaj eshte gjithmone shume e mire dhe kurdohere qe me pyesin per kete lloj sherbimi to Albania gjithmone ju sugjeroj Ju. ju uroj gjithe te mirat!
Faleminderit
Adelina Tafaj
USA
4 Qershor 2020
No dissatisfied at all.
Thank you for your excellent service.
Stavroula Christodoulou
GR
1 Qershor 2020
Oh brilliant thank you so much and for sending the photo, how lovely!
Vanessa Hughes
GB
1 Qershor 2020
Pershendetje!
Shume ,shume Faleminderit!Ju uroj mbaresi ne punen tuaj Fisnike!
Me respect
Aferdita Zaimi
Boston, MA
29 Maj 2020
Perahendetje
Faleminderit shume per korrektesine e dergeses tek mami dhe per fotot e bukura
Me respect
Dorina & Knut Strand
NO
27 Maj 2020
Miredita,
Jam shume e kenaqur, si gjithmone me ju!
Faleminderit shume
Ina Zeqo
NL
25 Maj 2020
Jeni te mrekullushem ,
Best service ever
Brikena Dycaj
USA
23 Maj 2020
Shum faliminderit per sherbimin e shkelqyjer si keni !
Denisa Qeraj
GB
20 Maj 2020
Kenaqesi te shikosh te afermit te lumturEmoji
Shume faleminderit per sherbimin tuaj
Arben Belba
AU
18 Maj 2020
Pershendetje Dorina!
Kam mbetur shum e kenaqur nga puna juaj.Bravo per korrektesin per Lulet qe dukeshin me te bukura se ne website per surprisen dhe kenaqesin qe I dhat personit qe kishte ditlindjen.
You guys are the Best!
Me sinqeritet
Erketa Panajoti
USA
15 Maj 2020
Pershendetje faleminderit shum per sherbimin pun e bukur bravos
Ermir Dika
Canada
14 Maj 2020
Shume faleminderit! Duken shume te bukura e Mami u gezua
Julia Qesteri
FI
11 Maj 2020
Shume faleminderit! Lulet ishin shume te bukura, marresja ka mbetur mjaft e kenaqur gjithashtu dhe une. Faleminderit per sherbimin tuaj te shpejt dhe mjaft korrekt.
Xhani Halili
IT
11 Maj 2020
Pershendetje,
Ju falenderoj pamase per sherbimin.
Jam shume e kenaqur dhe e lumtur qe ju ekzistoni.
Me respekt,
Klaudia Lundra
DE
10 Ma j2020
Jeni Fantastik! Sherbim i perkryer! Faleminderit per fotografine e prinderve. Gjithe te mirat ju uroj!
Iliriana Bimi
IT
10 Maj 2020
Faleminderit Dhurata.com.
Jeni te mrekullueshme.
You are simply the best.
Kind regards
Enkelda Koci
GB
6 Maj 2020
Pershendetje,
Faleminderit per sherbimin e shpejt edhe te sakte, edhe per foton!
Tani sa plotesova nji review ne Google.
Keti Agostino
USA
6 Maj 2020
Shume faleminderit! Jemi gjithmone shume te lumtur me sherbimin tuaj!
Eriola Fishman
USA
4 Maj 2020
Shuuume faleminderit per nje service te perlryer! Padyshim qe do porosis serisht per raste! Faleminderit dhe nje here nga Londra
Ela Vukaj
SE
4 Maj 2020
Shum faleminderit qe na ndihmuat per suprisen e mamase
Dhimiter Vranishti
USA
4 Maj 2020
Shume Faleminderit Dhurata.com!!!
Korrektesia dhe shpejtesia e sherbimit tuaj eshte per t'u admiruar!
Sinqerisht,
Klarita Duka
USA
3 Maj 2020
Hi Dorian. Dhe une sapo me tha nje shoqe rastesisht. Si nuk e paskam ditur me pare. Do ti them te gjitheve qe njoh. Jam shume e kenaqur nga sherbimi. Dhe une ju uroj gjithe te mira.
Sadika Karafili
Canada
1 Maj 2020
Pershendetje!
Ju falenderoj!
Patjeter qe do ju le koment te mire!
Ishte era e pare per mua qe porosita dhe jam e kenaqur me ju!
Ju uroj gjithe te mirat!
Besiana Terova
USA
1 Maj 2020
Pershendetje,
Keni mundur te lumturoni zemren e nje nene me femijet larg, misioni juaj paste vetem bekime.
Faleminderit nga larg, mirenjohje.
Uina Alikaj
USA
1 Maj 2020
Ju falenderoj nga zemra per sherbimin e mrekullueshem!
Onada Mece
FR
1 Maj 2020
Shume
Faleminderit e dashur si perhere shume
Korekte ,, te uroj me
Te mirat gjithmone zoti ju bekofte
Tefta Miska
USA
1 Maj 2020
Faleminderit shume, Mami u kenaq me dhuraten.
Pershendetje
Blerina Essen
GB
30 Prill 2020
Shum Faleminderit!! Gjithmon e kenaqur me mundesit qe ju na jepni..
Lorena Gode
USA
29 Prill 2020
Ju faliminderit. Sherbim fantastik, njeqind per qind do jem kliente e rregullt tek ju per te kenaqur njerzt e zemers qe kame ne Shqiperi.
Faliminderit dhe njehere.
Sonila Alimani
GB
28 Prill 2020
Pershendetje,
Ju falenderoj per korrektesine tuaj dhe sherbimin qe kryeni !
Vladina Duro
Canada
28 Prill 2020
Ju faleminderit shume , vertet e vleresoj sherbimit dhe perikmerine tuaj.
Gjithe te mirat,
Dritan Dautaj
DE
28 Prill 2020
Ju falenderoj nga zemra per buqeten e mrekullueshme te trendafilave.Jeni shume korrekt e te sjellshem. Nuk kam social media prandaj ju shkruaj ketu. Kenaqesi per mua qe mu plotesua deshira per ti derguar nje buqete trendafilash dhe pse nuk jetojme ne Memedhe. Do te lidhemi perseri per dhurata te tjera. Suksese te metejshme ne punen tuaj kaq te bukur e qe e beni me perkushtim. Sinqerisht Bekime!
Iliriana Bimi
IT
21 Prill 2020
Shume faleminderit!
Pune te mbare ne keto dite.
Gjithe te mirat,
Frenki Malolli
GB
21 Prill 2020
Ju falenderoj nga zemra per buqeten e mrekullueshme te trendafilave.Jeni shume korrekt e te sjellshem. Nuk kam social media prandaj ju shkruaj ketu. Kenaqesi per mua qe mu plotesua deshira per ti derguar nje buqete trendafilash dhe pse nuk jetojme ne Memedhe. Do te lidhemi perseri per dhurata te tjera. Suksese te metejshme ne punen tuaj kaq te bukur e qe e beni me perkushtim.Sinqerisht. Bekime!
Iliriana Bimi
IT
21 Prill 2020
Than you for incredible service! Fast and high quality!
Anesti Dine
GR
13 Prill 2020
Shume faleminderit per servisen tuaj te perkryer!
Pershendetje,
Klarita Sadiraj
NL
10 Prill 2020
Shume faleminderit.
Jam e kenaqur me sherbimin dhe kete jave do bej dhe nje porosi tjeter online per diten e premte.
Ia kalofshi mire
Erblina Kotoni
Albania
7 Prill 2020
Pershendetje,
Ju falenderoj per plotesimin e porosise sipas kerkesa te mia dhe ne kohen e duhur.
Jam e impresionuar per sherbimin dhe gezohem qe dhe ne Tirane ka biznese qe vleresojn klientin dhe plotesimin e nevojave te tij.
Vazhdoni kete lloj sherbimi per te miren tuaj dhe te klientit.
Respekte,
Erjona Kaloshi
Usa
16 Prill 2020
Shume faleminderit per sherbimin! Ngela shume e kenaqur!
Evis Zeka
Canada
13 Mars 2020
Ju faleminderit shume,ishit korrekt dhe tufa e luleve e mrekullueshme.Ps :do e rekomandoj tek njerezit qe njohe.
Ledja Sata
GB
13 Mars 2020
Shume e kenaqur me ju !
Jeni me te miret , faleminderit
Lorenc Muca
US
10 Mars 2020
Ju feleminderit shume. Keni pershtypjet me te mire nga une. Do ju rekomandoj te gjithe Shqipetareve qe njoh ne USA.
Sonila Shehu
US
10 Mars 2020
Ju feleminderit shume. Keni pershtypjet me te mire nga une. Do ju rekomandoj te gjithe Shqipetareve qe njoh ne USA.
Sonila Shehu
US
10 Mars 2020
Pershendetje,
Ju falenderoj shume me mirenjohje per sherbimin tuaj Te shkelqyer.
Valbona Mino
USA
8 Mars 2020
Shume faleminderit. Foto shume e bukur po ashtu!
Doris Bogdani
USA
8 Mars 2020
Im overwhelm happy!!!!!!! Thank youuuuu so much qe porosine e kryet sot per 8 Marsin Dhe surprizuat Nenen time! Shume Faleminderit!!!!!
Erisa Bregu
USA
8 Mars 2020
Pershendetje !
Ju falenderoj nga zemra per sherbimin e persosur .Ju falenderoj qe na jepni mundesine ta bejme kete dite sa me te vecante per nenat tona , gjithashtu buqeta ishte shume e bukur edhe lulet shume te fresketa .
Me respekt
Rudina Gjika
USA
8 Mars 2020
Shume faleminderit! Dhurata duket shume estetike dhe lulet e fresketa.
Jeni te mrekullueshem!
Elvira Hutaj
US
8 Mars 2020
Faleminderit per perpikmerine qe keni..jam shum e kenaqur nga sherbimi juaj.. Faleminderit.. Jeni te mrekullueshem..
Jonilda Zeqiraj
IT
8 Mars 2020
Shume faleminderit per sherbimin!
Gezuar festen edhe per ju!
Marjolda Ibrahimllari
US
8 Mars 2020
Pershendetje
Faleminderit perzemersisht per korrektesine dhe profesionalizmin!
Fotoja e beri gjithcka edhe me te vecante sot.
Pune te mbare,
Fjoralba Xhaferri
US
8 Mars 2020
Shum
Faliminderit lulja ishte super e bukur. Faliminderit per qualitetin e punen qe beni.
Jurgena Grunasi
GB
8 Mars 2020
Faleminderit shume
Puna juaj eshte e perkryer
Shume shume daleminderit
Cetina Gosturani
GB
8 Mars 2020
Shume faleminderit. Personalisht jam shume e kenaqur per punen qe beni. Aq e kenaqur jam Sa kam rekomanduar shume nga shoqet e mia per ju.
Me respekt
Eneliana Gjini
US
8 Mars 2020
Pershendetje,
Doja tju falenderoja pa mas
Gezuar 8 Marsin te gjitha nenave kudo qe Jane.
Me respect
Anisa Gjata
US
8 Mars 2020
Shum faleminderit!
Jam shum e kenaqur nga ju, jeni te mrekullueshem!!
Spiridhula Mustavetaj
IE
8 Mars 2020
Faleminderit per korrectesine dhe kryerjen e porositjes. Falemiderit qe e keni krijuar kete mundesi per ne.
Sinqerisht,
Elda Cara
USA
7 Mars 2020
Pershendetje!
Ju falenderoj pamas per korrektsin tuaj dhe dua te theksoj qe keni bere nje pune te shkelqyer! Jam mese e kenaqur dhe marresi eshte teper e kenaqur!
Ishte hera ime e pare qe bej nje dergese te tille dhe jam e lumtur qe tani mund te besoj te ju.
Faleminderit shume !
Frenki Ziaj
IT
7 Mars 2020
Shum faleminderit.
Edhe recensionin e kam lane su google
Gentian Oshafi
USA
7 Mars 2020
Pershendetje!
Dua t'ju falenderoj per porosine e kryer. Shporta me lule ishte shume e bukur dhe ishte nje surprize e bukur per mamin! Shume faleminderit edhe per foton :)
Ishte kenaqesi te punoja me ju. Do t'i le pershtypjet e mia me patjeter ne Google Maps.
Ju uroj gjithe te mirat dhe faleminderit perseri.
Keisi Kotobelli
USA
6 Mars 2020
Pershendetje,
shume faleminderit.
Si gjithmone mese te kujdeshmen.
Gjithe te mirat,
Desara Dine
IT
6 Mars 2020
Shume faleminderit jeni me te miret
Rovena Sheqeri
USA
6 Mars 2020
Shume faleminderit qe ini kaq korrekt me porosite. Zoti ju bekofte!
Ermelind Bardhollari
AU
6 Mars 2020
Thank you so much
You guys are great
Rita Marku
USA
3 Mars 2020
Shume Faleminderit,jeni te mrekullueshem:)
Nevina Hidri
USA
1 Mars 2020
Pershendetje,
Faleminderit shume per sherbimin korrekt, jam plotesisht e kenqur nga dhurata.com. Uroj qe te ngeleni gjithmone me te miret!
Respekte
Sara Meci
Albania
29 Shkurt 2020
Pershendetje Dorina,
Shume faleminderit per realizimin e surprises. Torta ishte e mrekullueshme!
Kalofsh mire,
Armena Molla
USA
29 Shkurt 2020
Ju falenderoj nga zemra per kryerjen e porosise! Jeni fantastike.
Faleminderit,
Kaltrina Divjaka
USA
28 Shkurt 2020
Ju falenderoj nga zemra. Jemi shume te kenaqur me sherbimin tuaj.
perzemersisht,
Ardian Vehbiu
USA
27 Shkurt 2020
Jeni shume Te mire,
Ju faleminderit me gjith zemer
Brunilda Ndreu
USA
20 Shkurt 2020
Ju falenderoj perzemersisht per cdo gje!
Geraldina Mansaku
Canada
15 Shkurt 2020
Ju faleminderit shume shume!
Cdo gje ishte shkelwyeshem!
Lindita Ahmeti
GB
15 Shkurt 2020
Cdo gje ne rregull, faleminderit shume
Aurel Kodhimaj
USA
14 Shkurt 2020
Pershendetje
You falemnderit shume. A great service.Thank you very much
Kind regards
Dr.Claudine Yumbu
AT
14 Shkurt 2020
Shume faleminderit per sherbimi tuaj. E vleresoj shume qe e kryet ne kohe record. Keep up the good work
Gledion Doga
USA
14 Shkurt 2020
Falemenderit shum, dhe do ta recommendoj faqen Tate njerzve, jeni shum te sakt.
Many Thanks
Armando Ramadani
GB
14 Shkurt 2020
Nuk di si tju falenderoj!!! Do le review ne gjitha faqet pa merak! Edhe do i keshilloj te gjith per sherbimet tuaja!!
Monika Xhemo
USA
13 Shkurt 2020
Shume faleminderit per korrektesen!
Ju uroj pune te mbare!
Edlira Bardeli
USA
11 Shkurt 2020
Faleminderit shume,
Ju uroj pune te mbare dhe gjithe te mirat!
Lindita Aga
Canada
4 Shkurt 2020
Pershendetje,
Shume faleminderit per sherbimin, jam shume e kenaqur!
Pamela Dhora
EE
29 Janar 2020
Pershendtje Dhurata.com Team,
Ngela shume e kenaqur nga sherbimi juaj.
Jeni shume Te sakte!
Ju falenderoj perzemersisht.
Manjola Dhjari
Gjermani
29 Janar 2020
Shum faleminderit :)
Une do flas vetem mire per Ju mes miqve.
Ju falenderoj per vemendjen edhe punen qe Beni.
Best,
Suada Hasa
USA
27 Janar 2020
Faleminderit per sherbimin dhe korrektesine tuaj dhe ju uroj pune te mbare.
Jam i sigurt qe do zgjedh gjuthmone ju
Me ne fund gjeta nje sherbim te mrekullueshem
Mariglen Zogu
IT
17 Janar 2020
Dorina sapo mora konfirmimin e dergeses se dhurates.Nuk di si tju falenderoj,lumturia degjohej ne zerin e vjehrres time!Uroj vec shendet e bekime ne jeten tuaj,faleminderit qe ekzistoni dhe ne nje fare menyre na afroni me njerzit tane te dashur!
Me shume mirenjohje,klientja juaj e perhershme
Anila Veria
Canada
17 Janar 2020
Shume faleminderit jeni me te miret patjeter we do lej pershtypjet me te mirat per ju
Rovena Sheqeri
USA
17 Janar 2020
Ju falenderoj pafund. Shume e kenaqur me sherbimin tuaj. Paci nje dite te kendshme.
Ana Beja
USA
16 Janar 2020
Faleminderit shume jeni te mrekullushem te gjithe
Semela Hoxholli
USA
4 janar 2020