English version Dhurata.com Instagram page Dhurata.com Facebook page
Per 14 vjet rrjesht
ne bejme Shqiptaret te lumtur!Per te mos rrezikuar shendetin a punonjesve tane, klientave dhe bizneseve partnere,
ne kemi pezulluar pa afat, cdo aktivitet ne Shqiperi dhe kudo ne bote.

Ju kujtojme te zbatoni me fanatizem udhezimet e specialisteve te shendetesise.
Urojme shendet juve, te dashurve tuaj e kujtdo.