Dergo lule ne Angli Irlande Skoci

Cmimet e meposhteme perfshijne pagesat e sherbimit.
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 28 korrik 2017 (E premte)
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Anglia.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Buqete me trendafila (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me trendafila


Cmimi per njesi: 65.00 EUR [$82.04 US - $102.05 CAD]
Shkruaj Sasine
            Trendafila buqet (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me trendafila te bardhe dhe te verdhe.


Cmimi per njesi: 65.00 EUR [$82.04 US - $102.05 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete romantike (kliko mbi foto per me shume)

Per ate qe ke per zemer, dergoji kete buqete ........


Cmimi per njesi: 65.00 EUR [$82.04 US - $102.05 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete me arome (kliko mbi foto per me shume)

Nje buqete e vecante


Cmimi per njesi: 65.00 EUR [$82.04 US - $102.05 CAD]
Shkruaj Sasine
            Trendafila (kliko mbi foto per me shume)

Trendafila si pranvera


Cmimi per njesi: 65.00 EUR [$82.04 US - $102.05 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete pranverore (kliko mbi foto per me shume)

Buqete pranverore


Cmimi per njesi: 65.00 EUR [$82.04 US - $102.05 CAD]
Shkruaj Sasine