Dergo lule ne Gjermani

Dergesa me e pare: 21 dhjetor 2018 (E premte)

Cmimet e meposhteme perfshijne pagesat e sherbimit.
 
Lule ne Gjermani
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Gjermania.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Buqete me trendafila

Buqete me trendafila

Buqete me trendafila shume ngjyresh.


53.00 EUR
Sasia
            

Buqete per ty

Buqete per ty

Nje buqete e vecante per ty...


67.00 EUR
Sasia
            

Buqete e bardhe dhe jeshile

Buqete e bardhe dhe jeshile

Kombinim perfekt midis luleve te bardha dhe jeshile.


90.00 EUR
Sasia
            

Kompozim per femije

Kompozim per femije

Kompozim i krijuar me cokollata, haribo, mentos etj.


58.00 EUR
Sasia
            

Trendafila te bardhe

Trendafila te bardhe

Buqeta me trendafila te bardhe.


53.00 EUR
Sasia
            

Trendafila shumengjyresh

Trendafila shumengjyresh

Buqete me trendafila shumengjyresh.58.00 EUR
Sasia
            

Buqete me trendafila te kuq

Buqete me trendafila te kuq

Buqete me trendafila te kuq.63.00 EUR
Sasia