Dergo lule ne Greqi

Cmimet e meposhteme perfshijne pagesat e sherbimit.
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 21 korrik 2017 (E premte)
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Greqia.
Ju lutemi vini re qe tani per tani mund te beni porosi vetem per dy qytete: Athine dhe Selanik.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Trendafila te kuq (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me 6 trendafila te kuq


Cmimi per njesi: 48.00 EUR [$59.52 US - $75.30 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete me trendafila te kuq (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me 10 trendafila te kuq


Cmimi per njesi: 77.00 EUR [$95.47 US - $120.79 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete mikse (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me lule te ndryshme


Cmimi per njesi: 55.00 EUR [$68.19 US - $86.28 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me gerbe te fresketa


Cmimi per njesi: 55.00 EUR [$68.19 US - $86.28 CAD]
Shkruaj Sasine
            Buqete lulesh me ngjyra te ngrohta (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me lule me ngjyra te ngrohta


Cmimi per njesi: 55.00 EUR [$68.19 US - $86.28 CAD]
Shkruaj Sasine
            Zambake te bardhe (kliko mbi foto per me shume)

Buqete me zambake te bardhe


Cmimi per njesi: 57.00 EUR [$70.67 US - $89.41 CAD]
Shkruaj Sasine
            Trendafila me kuti (kliko mbi foto per me shume)

12 trendafila ne kuti


Cmimi per njesi: 72.00 EUR [$89.27 US - $112.94 CAD]
Shkruaj Sasine