Dergo lule ne Itali

Cmimet e meposhteme perfshijne pagesat e sherbimit.
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 21 korrik 2017 (E premte)
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Italia.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Shume dyqane lulesh ne Itali nuk punojne diten e Diele dhe diten e Hene prandaj dergesa ne keto dite nuk eshte e garantuar

Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Trendafila te kuq (kliko mbi foto per me shume)
Cmimi per njesi: 53.00 EUR [$65.72 US - $83.14 CAD]
Shkruaj Sasine
            Gerbera ne vazo (kliko mbi foto per me shume)
Cmimi per njesi: 48.00 EUR [$59.52 US - $75.30 CAD]
Shkruaj Sasine
            Gerbera dhe trendafila ne vazo (kliko mbi foto per me shume)

Shkruaj brenda shenjave


Cmimi per njesi: 52.00 EUR [$64.48 US - $81.57 CAD]
Shkruaj Sasine
            Trendafila te bardhe ne vazo (kliko mbi foto per me shume)

Shkruaj brenda shenjave


Cmimi per njesi: 70.00 EUR [$86.79 US - $109.81 CAD]
Shkruaj Sasine