Porosit lule dhe dhurata ne Vlore

Shporta dhurate ne Vlore e fshatra
Shporta ne Vlore

Shporta dhurate ne Vlore a fshatra per ditelindje, per meshkuj, per femra, per prinderit, shoqerine etj.
Shportat jane te ndertuara me cokollata te ndryshme, shishe me pije, fruta etj, te gjitha te zgjedhura me kujdes si artikujt me cilesore qe tregtohen ne Shqiperi.
Porosit tani

 
Lule ne Vlore e fshatra
Lule ne Vlore

Ne jemi i vetmi sherbim me te cilin ju mund te dergoni lule te fresketa dashurve tuaj ne Vlore per ditelindje, pervjetore apo cdo rast tjeter.

Dyqani i Vlores i ben foto buqetes perpara se te dali nga dyqani, dhe jo ne momentin e dorezimit.
Porosit tani

 
Torta ne Vlore

Torten qe ju do te zgjidhni, ne do ta cojme surprize kudo ne Vlore, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.
Porosit tani