Dergo torte ne Vlore Shqiperi

Cmimet me poshte jane ekzaktesisht cmimet e dyqanit.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 21 korrik 2017 (E premte)
Torten qe ju do te zgjidhni, ne do ta cojme surprize kudo ne Vlore, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada


 Torte tiramisu (kliko mbi foto per me shume)

Torta ka 3 shtresa te mbushura me biskot dhe pana e pregatitur me qumesht te fresket, te cilesise se pare dhe me shije kanelle.
Siper eshte e zbukuruar me estetike me krem pasticerie  dhe kanelle pluhur.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.71 US - $23.65 CAD - 16.34 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 28 cm
Pesha: 1,500 gr
Shkruaj Sasine
            Torte me shije cokollate (kliko mbi foto per me shume)

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare dhe me shije cokollate.
Siper eshte e zbukuruar me estetike me kokrra qershie dhe copeza cokollate.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.71 US - $23.65 CAD - 16.34 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 28 cm
Pesha: 1,500 gr
Shkruaj Sasine
            Torte karamel me fruta (kliko mbi foto per me shume)

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare dhe me shije karamel.
Siper eshte e zbukuruar me estetike me fruta te ndrushme dhe krem karamel.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.71 US - $23.65 CAD - 16.34 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 28 cm
Pesha: 1,500 gr
Shkruaj Sasine
            Torte karamel (kliko mbi foto per me shume)

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare dhe me shije karamel.
Siper eshte e zbukuruar me estetike me krem pasticerie dhe krem karamel.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.71 US - $23.65 CAD - 16.34 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 28 cm
Pesha: 1,500 gr
Shkruaj Sasine
            Torte luleshtrydhe (kliko mbi foto per me shume)

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare dhe me shije luleshtrydhe.
Siper eshte e zbukuruar me estetike me fruta te ndryshme dhe krem luleshtrydheje.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.71 US - $23.65 CAD - 16.34 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 28 cm
Pesha: 1,500 gr
Shkruaj Sasine
            Torte me portokalle (kliko mbi foto per me shume)

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare dhe me shije portokalli.
Siper eshte e zbukuruar me estetike me fruta te ndryshme dhe krem portokalli.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.71 US - $23.65 CAD - 16.34 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 28 cm
Pesha: 2,000 gr
Shkruaj Sasine
            Torte me fruta (kliko mbi foto per me shume)

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare dhe me shije frutash.
Siper eshte e zbukuruar me estetike me fruta te ndryshme dhe krem xhelatin.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.71 US - $23.65 CAD - 16.34 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 28 cm
Pesha: 1,500 gr
Shkruaj Sasine
            Torte karamel me arra (kliko mbi foto per me shume)

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare dhe me shije caramel.
Siper eshte e zbukuruar me estetike me arra dhe caramel.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,300 Leke [$21.51 US - $27.20 CAD - 18.79 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 28 cm
Pesha: 1,500 gr
Shkruaj Sasine
            Torte me bajame te pjekura (kliko mbi foto per me shume)

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare dhe me arra e bajame te pjekura.
Siper eshte e zbukuruar me estetike me fruta te thata te pjekura e te thermuara duke mbuluar te gjithe siperfaqen e tortes.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,300 Leke [$21.51 US - $27.20 CAD - 18.79 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 28 cm
Pesha: 1,500 gr
Shkruaj Sasine
            Torte qershi ne forme zemre (kliko mbi foto per me shume)

Torta ne forme zemre, ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare me copeza qershie.
Siper eshte e zbukuruar me estetike me veshje qershie.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,300 Leke [$21.51 US - $27.20 CAD - 18.79 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 1,700 gr
Shkruaj Sasine
            Torte femijesh (kliko mbi foto per me shume)

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare dhe me shije vanilje.
Siper eshte e zbukuruar me estetike me fruta te ndryshme dhe me personazhe vizatimor te ngrenshem me shije vanilje.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi per njesi: 4,800 Leke [$44.89 US - $56.76 CAD - 39.22 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 35x35 cm
Shkruaj Sasine