Porosit lule dhe dhurata ne Kruje

Lule ne Kruje
Lule ne Kruje

Buqeta me lule te fresketa nga dyqani i luleve ne Kruje dhe zonat perreth.

Mesazhin tuaj ne do ta shkruajme ne nje kartoline te posacme qe marresi do ta gjeje ne mes te buqetes.
Porosit tani