Dergo lule ne Hollande

Dergesa me e pare: 13 gusht 2020 (E enjte)

Cmimet e meposhteme perfshijne pagesat e sherbimit.
 
Lule ne Hollande
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes dhe Hollande.

Porosia juaj do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Trendafila shume ngjyresh

Trendafila shume ngjyresh

Buqete perfekte per cdo rast.

49.00 EUR
Sasia
            

Buqete me arome

Buqete me arome

Nje buqete e vecante per dike...

65.00 EUR
Sasia
            

Trendafila te kuq

Trendafila te kuq

Dhuroi kete buqete te shtrenjtit tuaj.

52.00 EUR
Sasia
            

Trendafila te bardhe

Trendafila te bardhe

Buqete me trendafila te bardhe.

52.00 EUR
Sasia
            

Orkide

Orkide

Orkide ne vaso.

53.00 EUR
Sasia
            
Orkide
Orkide
53.00 EUR