Dergo lule ne Amerike

Dergesa me e pare: 25 shtator 2020 (E premte)

Cmimet e meposhteme perfshijne pagesat e sherbimit.
 
Lule ne USA
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe SHBA.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

6 trendafila te kuq

6 trendafila te kuq

Kompozim me 6 trendafila te kuq ne vazo.


70.00 EUR
Sasia
            

6 trendafila roze

6 trendafila roze

Kompozim me 6 trendafila roze ne vazo.


70.00 EUR
Sasia
            

Kompozim shumengjyresh

Kompozim shumengjyresh

Kompozim me lule dhe ngjyra te ndryshme ne nje shporte te bardhe.


63.00 EUR
Sasia
            

Trendafila ne kuti

Trendafila ne kuti

6 trendafila te kuq ne kuti.


57.00 EUR
Sasia
            

Dominim roze

Dominim roze

Mix me lule te ndryshme roze ne lejla.
Kompozimi permban zambake, trendafila, margarita dhe lule te tjera sipas sezonit.


110.00 EUR
Sasia
            
Dominim roze
Dominim roze
110.00 EUR

12 trendafila te kuq ne vazo

12 trendafila te kuq ne vazo

12 trendafila te kuq, klasik e romantik, te vendosur ne vazo qelqi.


103.00 EUR
Sasia
            

Trendafila Cokollata dhe Arush

Trendafila Cokollata dhe Arush

Buqete romantike me 6 trendafila te kuq, arush pellushi dhe kuti me cokollata.


90.00 EUR
Sasia
            

Buqete funerali

Sasia
            

Kompozim me nuanca te bardhe

Sasia