Si behet fatura dhe cilat jane cmimet?

Porosite qe paguhen me karte krediti, faturohen ne dollare kanadeze (CAD) dhe kompania juaj e kartes se kreditit ben konvertimin ne monedhen tuaj.
Per shembull nese monedha juaj eshte USD, blerja juaj tek Dhurata.com ne shumen 50.00 CAD do te pasqyrohet ne faturen mujore te kartes se kreditit tuaj pak a shume si me poshte:
 
DATE ACTIVITY DESCRIPTION AMOUNT (USD)
March 20 Dhurata.com Etobicoke ON
Foreign Currency-CAD 50.00, Exchange-rate-0.75313
37.66

Porosite qe paguhen me menyra te tjera mund te faturohen ne dollare amerikane (USD), dollare kanadeze (CAD) ose Euro.

Totali i porosise perbehet nga tre komponente:
- Pagesa e mallit qe i dorezohet marresit, me cmimet normale te biznesit ne vend.
- Pagesa per sherbimin ne vend. Kliko ketu per me shume informacione per kete pagese.
- Pagesa e sherbimit online. Kliko ketu per me shume informacione per kete pagese.

Ju rekomandojme qe gjithashtu te lexoni politiken e rimbursimit.

Nese keni ndonje pyetje apo shqetesim ju lutemi lexoni pyetje-pergjigjet ose na kontaktoni.


Vazhdoni me porosine tuaj »