Pagesa per sherbimin online

Kjo pagese i shtohet cmimit origjinal ne vend te dhurates dhe sigurisht qe perfshihet ne totalin qe ju do te pagoni. Marresi i dhurates nuk paguan asnjehere asgje.

Kjo pagese permbledh:
- Tarifat e procesimit te pagesave tuaja nga institucionet financiare.
- Tarifat e transmetimit te pagesave tuaja nga Kanadaja ne Shqiperi apo shteteve te tjera.
- Ndertimin, zhvillimin dhe mirembajtjen e ketij web siti dhe sherbimeve qe ofron.
- 16 ore sherbim ndaj klientit me telefon dhe email ne Kanada.
- Shpenzimet, taksat dhe te ardhurat e kompanise tone te rregjistruar ne Kanada

Kjo pagese ulet me 80% nese parapaguani personalisht ne zyren tone ne Tirane.


Vazhdoni me porosine tuaj »