Dergo lule ne Spanje

Dergesa me e pare: 13 gusht 2020 (E enjte)

Cmimet e meposhteme perfshijne pagesat e sherbimit.
 
Lule ne Spanje
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes.

Porosia juaj do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Trendafila te kuq

Trendafila te kuq

Kjo buqete do te transmetoje emocionet sikur te ishit ju vete.

56.00 EUR
Sasia
            

Trendafila te kuq te vegjel

Trendafila te kuq te vegjel

Buqete perfekte per te shprehur mesazhet e dashurise.

50.00 EUR
Sasia
            

Zambake te bardhe

Zambake te bardhe

Zambaket e bardhe jane simbol i krenarise dhe bujarise.

48.00 EUR
Sasia
            

Trendafila te bardhe

Trendafila te bardhe

Dhurata perfekte per te percjelle mesazhin tuaj me elegance.

56.00 EUR
Sasia
            

Trendafila shumengjyresh

Trendafila shumengjyresh

Buqete me ngjyra te celura per te zbukuruar festat.

50.00 EUR
Sasia
            

Dashuri

Dashuri

Eleganca dhe romanticiteti vine se bashku ne kete buqete.
Surprizo te dashurit e zemres.

58.00 EUR
Sasia
            
Dashuri
Dashuri
58.00 EUR

Trendafila

Trendafila

Dhurate perfekte per cdo rast.

50.00 EUR
Sasia
            
Trendafila
Trendafila
50.00 EUR

Shik dhe elegante

Shik dhe elegante

Buqete e kompozuar me kujdes per cdo rast

85.00 EUR
Sasia
            

Trendafila shumengjyresh

Trendafila shumengjyresh

Mini buqete per cdo rast.

43.00 EUR
Sasia