Porosit lule dhe dhurata ne Lezhe

Torta ne Lezhe

Torta ne Lezhe me pasticerine me te mire te qytetit: Pasticeri Mimoza.

Mesazhin tuaj ne do ta shkruajme ne nje kartoline te posacme qe do te dorezohet bashke me torten.
Porosit tani