Dergo torta ne Lezhe Shqiperi

Dergesa me e pare: 10 gusht 2020 (E hene)

Cmimet jane ekzaktesisht sa te dyqanit ne vend.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Torta ne Lezhe
Torta ne Lezhe me pasticerine me te mire te qytetit: Pasticeri Mimoza.

Mesazhin tuaj ne do ta shkruajme ne nje kartoline te posacme qe do te dorezohet bashke me torten.

Torta e dashurise

Torta e dashurise

Permbajtja eshte pandispanje dhe krem pasticerie.
Kremi mund te jete me Vanilje, Portokall, Luleshtrydhe, Lajthi apo Cokollate.

Shijen qe deshironi ju lutemi shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
3,500 Leke
Sasia
            
Torta e dashurise
Torta e dashurise
Cmimi origjinal
3,500 Leke

Torte zemer me lule

Torte zemer me lule

Perberesit e kesaj torte jane pandispanja dhe krem pasticerie.
Kremi mund te jete sipas deshires: vanilje, portokall, luleshtry, lajthi dhe cokollate.

Shijen e kremit dhe urimin mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
3,500 Leke
Sasia
            
Torte zemer me lule
Torte zemer me lule
Cmimi origjinal
3,500 Leke

Qiri

Qiri

Qiri me numer.

Ju lutem shkruani tek udhezimet e veēanta numrin qe deshironi.


Cmimi origjinal
50 Leke
Sasia
            
Qiri
Qiri
Cmimi origjinal
50 Leke

Torte channel

Torte channel

Perberesit e kesaj torte jane: pandispanja dhe krem pasticerie.
Kremi eshte Vanilje dhe Cokollate.


Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
2,000 Leke
Permasa: 18x18 cm
Pesha: 1 Kg

Sasia
            
Torte channel
Torte channel
Cmimi origjinal
2,000 Leke
Permasa: 18x18 cm
Pesha: 1 Kg

Torte me foto

Torte me foto

Perberesit e kesaj torte jane: Pandispanja dhe krem pasticerie.
Kremi mund te jete sipas deshires: Vanilje,Portokall,Luleshtrydhe,Lajthi,Cokollate.

Torta eshte e pershtatshme per 30 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
4,000 Leke
Permasa: 35x30 cm
Pesha: 4 Kg
Sasia
            
Torte me foto
Torte me foto
Cmimi origjinal
4,000 Leke
Permasa: 35x30 cm
Pesha: 4 Kg

Torte me zemra dhe fjongo

Torte me zemra dhe fjongo

Perberesit e kesaj torte jane: Pandispanja dhe krem pasticerie.
Kremi mund te jete sipas deshires: Vanilje,Portokall,Luleshtrydhe,Lajthi,Cokollate.

Torta eshte e pershtatshme per 18 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
4,000 Leke
Pesha: 4 Kg
Sasia
            
Torte me zemra dhe fjongo
Torte me zemra dhe fjongo
Cmimi origjinal
4,000 Leke
Pesha: 4 Kg

Torte tepsi

Torte tepsi

Perberesit e kesaj torte jane: Pandispanja dhe krem pasticerie.
Kremi mund te jete sipas deshires: Vanilje,Portokall,Luleshtrydhe,Lajthi,Cokollate.

Torta eshte e pershtatshme per 30 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
4,000 Leke
Permasa: 35x35 cm
Pesha: 4 Kg
Sasia
            
Torte tepsi
Torte tepsi
Cmimi origjinal
4,000 Leke
Permasa: 35x35 cm
Pesha: 4 Kg

Torte Twitter

Torte Twitter

Perberesit e kesaj torte jane: Pandispanja dhe krem pasticerie.
Kremi mund te jete sipas deshires: Vanilje,Portokall,Luleshtrydhe,Lajthi,Cokollate.

Torta eshte e pershtatshme per 25 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
3,000 Leke
Permasa: 30x30 cm
Pesha: 3 Kg
Sasia
            
Torte Twitter
Torte Twitter
Cmimi origjinal
3,000 Leke
Permasa: 30x30 cm
Pesha: 3 Kg

Torte Channel me dedikim

Torte Channel me dedikim

Perberesit e kesaj torte jane: pandispanja, krem pasticerie si dhe pete sheqeri.
Kremi eshte Vanilje dhe Cokollate.

Torta eshte e pershtatshme per  45 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
8,000 Leke
Permasa: 35x35 cm
Pesha: 5 Kg
Sasia
            
Torte Channel me dedikim
Torte Channel me dedikim
Cmimi origjinal
8,000 Leke
Permasa: 35x35 cm
Pesha: 5 Kg