Si i mbrojme ne te dhenat tuaja personale?

Kur ju porosisni lule dhurata apo nje artikull per vete, ju do te jepni keto te dhena:

- Emrin, adresen dhe numurin tuaj te telefonit
- Emrin, adresen dhe numurin e telefonit te marresit te luleve apo dhurates

Ne do ta perdorim kete informacion VETEM per tju sherbyer ju tek Dhurata.com
Ne nuk do tja japim kurre kete informacion asnje kompanie, agjensie apo individi tjeter.
Ne e perdorim kete informacion per te qene ne kontakt me ju gjate te gjitha hapave te realizimit te porosise tuaj.
Maksimumi dy here ne vit ne do tju kontaktojme per tju informuar per sherbimet e reja qe kemi shtuar.

Kur paguani me karte krediti ju do te shkruani te dhenat e kartes.
Faqet ne te cilat do te shkruani keto te dhena jane te siguruara dhe koduara. Kodimi eshte i verifikuar nga GeoTrust Inc.

Ne NUK i rregjistrojme dhe as i shikojme te dhenat e kartes suaj te kreditit.
Ky informacion transmetohet ne moment automatikisht dhe i koduar nepermjet dy kompanive me te njohura ne rang boteror: Stripe dhe Paypal.

Kur ju krijoni nje llogari tek dhurata.com, fjalekalimi qe zgjidhni ruhet i koduar dhe as ne nuk mund ta shikojme. Nese harroni fjalekalimin ne do tju dergojme nje fjalekalim te perkohshem qe ju mund ta ndryshoni me vone.

Shenim: Kjo politike e mbrojtjes se te dhenave personale eshte perpunuar sipas rekmandimeve te The Privacy Commissioner of Canada.

Nese keni ndonje pyetje apo shqetesim ju lutemi na kontaktoni.Vazhdoni me porosine tuaj »