Dergo lule ne Belgjike

Dergesa me e pare: 2 tetor 2020 (E premte)

Cmimet e meposhteme perfshijne pagesat e sherbimit.
 
Lule ne Belgjike dhe Luxemburg
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Belgjika.

Porosia juaj do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Trendafila te kuq

Trendafila te kuq

Dergo mesazhet e dashurise dhe pasionit se bashku me kete buqete.

53.00 EUR
Sasia
            

Trendafila te kuq premium

Trendafila te kuq premium

Super trendafilat e kuq me cilesi premium.
Perfekte per te shprehur mesazhet e dashurise.

61.00 EUR
Sasia
            

Trendafila

Trendafila

Kompozim me trendafila roze te bardhe dhe kuq.
Super buqete per super dhurate.

50.00 EUR
Sasia
            
Trendafila
Trendafila
50.00 EUR

Buqete mikse

Buqete mikse

Jepi ngjyra eventeve tuaj me kete buqete.

68.00 EUR
Sasia
            

Buqete e bardhe

Buqete e bardhe

Ne kemi krijuar kete buqete me lulet me te bukura per te zbukuruar eventet tuaja.

78.00 EUR
Sasia
            

Trendafila shumengjyresh

Trendafila shumengjyresh

Super buqete me ngjyra pranverore.

56.00 EUR
Sasia