Dyqanet e luleve, sherbimet e dhuratave e blerje ne Elbasan

Torta
Torta ne Elbasan
Surprizo dike me tortat e fresketa dhe cilesore te Pasticeri Marsi ne Elbasan.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.
Dhuroi dikujt nje torte ne Elbasan

 

Lule ne Elbasan
Lule
Lule ne Elbasan
Dergoi lule te dashurve tuaj ne Elbasan, me dyqanin me te mire te qytetit.
Dyqani tregeton lule natyrale te fresketa te vendit dhe te importuara nga jashte.
Dergo lule ne Elbasan e zonat perreth »

 

Restorant
Bar Restorant REAL SCAMPIS
Bar Restorant REAL SCAMPIS
Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Restorant REAL SCAMPIS do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.
Paguaji dikujt nje dreke apo darke tek Bar Restorant REAL SCAMPIS ne Elbasan »
 

 

Lexoni qindra pershtypje nga klientet »