Porosit pica taksi ne Shqiperi

Restorant Piceri ERA ne Tirane

Era Restorant, Piceri.
Me dhjetera lloje picash dhe nje menu e shumellojshme. Ne do tja dergojme te dashurve tuaj ne dere.

Porosit tani

 
 

Mijera pershtypje nga klientet »