Dhuro nje Karte Dhurate per lodra per femije

Lodra per femije

Jo shume kohe me pare shume njerez besonin se foshnjat kishin nevoje vetem te ushqeheshin, te mos kishin ftohte dhe te mos ishin te lagur.
Njerezit mendonin se bebet nuk ishin ne gjendje te mesonin para se te mbushnin pese ose gjashte muaj.

Porosit tani
 
Veshje moderne per femije

Dhuroi dikujt nje Gift Card tek dyqani modern i veshjeve per femije Blukids ne Tirane.

Ne diten e caktuar nga ju, ne do tja dergojme Gift Card surprize te dera.

Porosit tani

 
 

Mijera pershtypje nga klientet »