Gift ideas for him

Thuhet se gjerat materiale nuk jane aq te rendesishme, por ne raste te vecanta te perfshihesh dhe ti kenaqesh njerezit e dashur eshte gjithcka.
Ne te dhurata.com ne Shqiperi perpiqemi ta bejme kete per ju, qe prej vitit 2006.
Larg apo afer qofshi ne jemi "dora juaj e padukshme" qe dergon dhuraten tek te dashurit tuaj.
Per meshkujt eshte e veshtire te zgjedhesh, sepse pjesa me e madhe e tyre i duan dhuratat praktike e funksionale.

Ketu keni disa propozime interesante nga site jone.
Befasoni me dicka kreative, por qe i pergjigjet personalitetit te tij me nje dhurate te personalizuar.
Per ata te cilet shijojne jeten dhe veren e mire tashme e keni nje mundesi, nje shishe vere cilesore eshte zgjedhja ideale.
Nje shume dhurate (Gift Card) ne restorant per nje dreke apo darke relaksuese pas nje dite te lodhshme pune eshte nje dhurate mjaft mbreselense.
Per ata qe vleresojne momentet e kaluara se bashku, dhurata e nje shporte me pije, fruta te thata, djath cilesor etj do te ishte nje dhurate ideale per te mbledhur rreth kesaj shporte miqte e mire.

Per me shume sygjerime per dhurata per meshkuj ju lutemi klikoni ne linket me poshte.


Nicolas Feuillate - a safe gift for him


There's no man that you can go wrong with this gift idea.

A champagne that is No 1 brand in France and No 3 in the world.
Fresh and floral aromas with subtle white fruits such as apples and pears.
On the palate dry, creamy texture with sweet citrus fruit flavours.
The perfect aperitif.

The recipient must be at least 21 years old.

Original price
4,900 Leke

Quantity
 

Many more ideas