Restoranti juaj i preferuar ne Tirane

Restoranti juaj i preferuar ne Tirane
Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, perfaqesia e Dhurata.com ne Tirane do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te shkojne ne restorant kur te deshirojne.

Emrin dhe adresen e restorantit tuaj te perferuar ju lutemi qe ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do tju cfaqet me tutje.


Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
 

Select an amount

We will call the person on the requested day and time.

 4,000 Leke [~40 USD ~53 CAD ~35 EUR]

 5,000 Leke [~50 USD ~66 CAD ~43 EUR]

 6,000 Leke [~60 USD ~79 CAD ~52 EUR]

 7,000 Leke [~70 USD ~92 CAD ~61 EUR]

 8,000 Leke [~80 USD ~105 CAD ~69 EUR]

 10,000 Leke [~100 USD ~131 CAD ~86 EUR]

 12,000 Leke [~119 USD ~158 CAD ~103 EUR]

 15,000 Leke [~149 USD ~197 CAD ~129 EUR]

 20,000 Leke [~199 USD ~262 CAD ~172 EUR]

 25,000 Leke [~248 USD ~328 CAD ~215 EUR]

 30,000 Leke [~298 USD ~393 CAD ~258 EUR]

 40,000 Leke [~397 USD ~524 CAD ~344 EUR]