USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Select an amount

We will call the person on the requested day and time.

Taverna Ristozi in Korca

Taverna Ristozi me pronar Vasil Kace, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur tradicionale.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Taverna Ristozi do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa e lokalit:
Tek Ura e Drenoves, Korce.

 4,000 Leke [~42 USD ~51 CAD ~35 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 2 persona.

 6,000 Leke [~63 USD ~77 CAD ~52 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 3 persona.

 9,000 Leke [~95 USD ~115 CAD ~78 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 5 persona.

 11,000 Leke [~116 USD ~140 CAD ~95 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 6 persona.

 13,000 Leke [~137 USD ~166 CAD ~113 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 7 persona.

 18,000 Leke [~189 USD ~229 CAD ~156 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 10 persona.

 22,000 Leke [~231 USD ~280 CAD ~190 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 12 persona.

 28,000 Leke [~294 USD ~357 CAD ~242 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 15 persona.

 36,000 Leke [~378 USD ~458 CAD ~311 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 20 persona.

 40,000 Leke [~420 USD ~509 CAD ~345 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 22 persona.