Gift ideas for weddings

Dashurite e medha kurorezohen me martese, dhe me pas sic e do tradita kemi dasem, ku ne shkojme te veshur bukur e me buze ne gaz.
Por per ju miq qe nuk mund te jeni pjese e kesaj ceremonie per shkak te largesise, ne ju ofrojme disa zgjidhje.

Me poshte jane disa nga dhuratat qe mund te dergoni per ciftin ne cdo cep te Shqiperise.
Kompozimet me lule dhe dedikim. Ne mund te krijojme kompozime me lule me inicialet e dhenderit dhe nuses. Kur kompozimi te hyje ne salle, ju sigurojme qe e gjithe vemendja do jete tek dhurata juaj.
Vere e personalizuar me urim. Ne logon e veres ne do te shkruajme bukur urimin per ciftin e lumtur.
Karte dhurate SPA per cifte. Per te shplodhur ciftin nga lodhja i beni dhurate disa ore masazh dhe trajtim per fytyren.
Xhiro me helikopter. Dhurate qe do te mbahet gjate, po aq sa dhe dasma. Cifti do te shijoje bukurine e relievit Shqiptar ne lartesia.

Por shume dhurata te tjera, klikoni ne linket me meposhte.


Bouquet of 24 white roses


Goes with any occasion and is obviously perfect at wedding ceremonies.

If you have any special preference for this bouquet, you can write it down on "Special instructions" section that will show up in the next pages of this order.

Original price
6,000 Leke

Quantity
 

Many more ideas