Order flowers and gifts to Korca

Lule ne Korce dhe fshatra
Flowers to Korca

Send flowers to Korca for any occasion from birthdays and anniversaries to sympathy.
We are the only service that delivers flowers to Korca Albania.
Order now

 
Vere ne Korce e fshatra
Beverages to Korca

Bottle of Wine or Champagne
Imported from Italy, France, Spain etc, as well as domestic.
Order now

 
Shporta ne Korce e fshatra
Gift-Baskets to Korca

Gifts Baskets deliverd to Korca and villages, made of quality chololates, fruit, drinks etc.
The ideal gift for him or for her, for your parents or your friends.
Order now

 
Cakes to Korca

Ne ofrojme nje larmi te madhe tortash per cdo rast, dhe i dergojme ne Korce, Pogradec, Erseke dhe shume fshatra perreth.
Tortat e paraqitura ne vazhdim me figure mund te porositen edhe me shije te tjera si luleshtrydhe, banane, manafere, karamel dhe limoni.
Order now

 
Dining to Korca

Taverna Ristozi me pronar Vasil Kace, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur tradicionale.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Taverna Ristozi do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.
Order now
 
Dining to Korca

Restorant Antik, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Restorant Antik do ta marri ne telefon marresin e dhurates.
Order now